21 C
Kotor

Slušaj online radio

Zajedno za Tinu, Dobrotvorni bazar hrane u Hotelu Regent Porto Montenegro

Zajedno za Tinu, Dobrotvorni bazar hrane u Hotelu Regent Porto Montenegro
Dobrotvorni bazar hrane

Hotel Regent Porto Montenegro s ponosom najavljuje četvrti po redu Dobrotvorni bazar hrane, a sav prihod namijenjen je podršci Tini Pean, našoj sugrađanki koja se trenutno suočava sa ozbiljnim zdravstvenim izazovima. Događaj će se održati u petak, 27. septembra 2024. godine od 16h do 20h u prijatnom ambijentu parka ispred hotela, i pruža jedinstvenu priliku da uživate u raznovrsnim jelima pripremljenim od strane naših zaposlenih.

“Nakon saobraćajne nesreće u martu koja je potpuno promijenila Tinin život, suočili smo se sa brojnim izazovima u procesu njege i liječenja. Pored redovne njege koja joj je dostupna putem našeg zdravstvenog sistema, potrebni su brojni dodatni tretmani koje plaćamo sami. U ovom trenutku, cilj nam je da Tini obezbijedimo 4 mjeseca boravka u rehabilitacionom centru Igalo čim prije, koliko su doktori rekli da je neophodno da se njeno stanje unaprijedi. Cijena boravka za mjesec dana je 6300 eura, tako da je svaka podrška itekako dobrodošla u ovom trenutku,” izjavila je porodica Pean.

Dobrotvorni bazar hrane dio je inicijative „Giving for Good Month“ IHG grupacije, koja ima za cilj da kroz različite aktivnosti pruži podršku lokalnoj zajednici. Učesnici će imati priliku da uživaju u raznovrsnim kulinarskim specijalitetima i dobroj muzici, a sve u cilju podrške jednoj mladoj osobi.

Dobrotvorni bazar hrane

”Naš tim svake godine s velikim entuzijazmom priprema ovaj događaj. Ovo je jedna od aktivnosti koja nam posebno leži na srcu jer pruža priliku da direktno pomognemo onima kojima je to najpotrebnije, zbog čega se veliki broj zaposlenih uvijek rado odazove. Ove godine očekujemo još veći odziv građana Tivta, budući da je riječ o mladoj Tivćanki kojoj je hitno potrebna rehabilitacija,” rekla je Žana Zeković, direktorica ljudskih resursa hotela Regent Porto Montenegro.

Na sajmu vas očekuje raznovrsna ponuda hrane s cijenama koje će se kretati od 2 do 20 eura, a svaki kupljeni obrok direktno podržava Tinin put ka zdravijem i boljem životu.

Pozivamo sve da nam se pridruže u petak 27. septembra u ljetnjoj bašti hotela Regent Porto Montenegro od 16h do 20h da zajedno podržimo Tinu!

Najčitanije