16.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Završeno asfaltiranje puta prema crkvi Sv. Nikole u Baošićima

put Baošići

Tokom prethodnog vikenda završeni su radovi na asfaltiranju 400 metara puta prema crkvi Sv. Nikole u Baošićima.

Radove na asfaltiranju puta od magistrale prema crkvi izvela je kompanija Car Invest, finansirala Opština Herceg Novi, a cijeli projekat urađen je na inicijativu MZ Baošići.

Kako je kazao predsjednik MZ Baošići Đuro Cvjetković, urađen je dupli sloj asfalta kako bi se put izravnao, a ta MZ će u saradnji sa Opštinom Herceg Novi nastaviti na daljem realizovanju plana i programa za 2019. godinu.

-Sekretarijat za lokalnu samoupravu će i ubuduće vrlo aktivno podržavati mjesne zajednice u nastojanjima da svoja mjesta učine boljim i ljepšim, od infrastrukture do mobilijara za rekreaciju. Zadovoljni smo domaćinskim odnosom Mjesne zajednice Baošići, koja je dobar primjer kako treba raditi u korist svih građana, poručila je sekretarka za lokalnu samoupravu Vesna Samardžić.

U prilog tome govori i činjenica o završenim radovima u prethodnom periodu – na čišćenju bujičnog potoka iz kojeg je odnijeto oko 400 kubika raznog otpada, izgradnji teretane na otvorenom i zida uz potok prema Muzeju starog kapetana, u dužini od 30 metara, a na nekoliko lokacija se radi na proširenju puta kako bi bio omogućen bolji prilaz autobusima.

Najčitanije