17.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Hotel Regent predsatvljen na sajmu u Kanu

Stand hotela Regent Porto Montenegro ILTM Kan
Stand hotela Regent Porto Montenegro ILTM Kan

Na Međunarodnom sajmu luksuznih putovanja (International Luxury Travel Market – ILTM), koji je trajao od 30. novembra do 3. decembra 2015. u Kanu, direktor prodaje i marketinga hotela Regent Porto Montenegro Roko Palmic, predstavio je ponudu hotela na u okviru Regent Hotels & Resorts grupacije.

Ovaj događaj na globalnom nivou okuplja hotelijere i druge subjekte iz sektora luksuznog ugostiteljstva, relevantne medije i potencijalne klijente.

Sajam u Kanu svake godine ugosti oko 3000 učesnika koji reprezentuju više od 100 zemalja, a tokom sajma dogodi se više od 50.000 poslovnih susreta. Ove impozantne brojke potvrđuju da se radi o jednom od najznačajnijih događaja u svijetu luksuznog ugostoteljstva. Na kalendaru ILTM sajmova za 2016. godinu nalaze se turističke metropole poput: Tokija, Kejptauna, Sao Paola i Šangaja.

Regent
Regent

Nakon predstavljanja u Moskvi, Las Vegasu i Londonu, ILTM sajam u Kanu bio je idealna prilika da Regent Porto Montenegro zaokruži listu promotivnih aktivnosti za ovu godinu i spremno dočeka početak uspješne 2016, naglasio je Roko Palmic ovim povodom.

 

 

Najčitanije