7 C
Kotor

Slušaj online radio

Božićni koncert blues/rock u Tivtu

light under the black mountain
light under the black mountain

Božićni koncert blues/rock biće održan u Tivtu, u velikoj sali Centra za Kulturu 20.decembra sa početkom u 21 sat. U programu će nastupiti bendovi Light Under the Black Mountain i Livio Berak Bend sa mnoštvom prijatelja i gostiju, sa domaće i regionalne muzičke scene.

Ovaj jam session i čitav događaj inspirisan je američkim prazničnim blues/rock svetkovinama i biće praznik za uši i oči. Manifestaciju organizuju bend Light Under the Black Mountain, kojeg predstavlja gitarista i muzičar Kristijan Đuranović i Centar za Kulturu Tivat.

Pokrovitelj događaja je Turistička Organizacija Tivta. Dizajn i vizuelni identitet događaja uradio je Zorislav Knežević.

 Christmass under the Black Mountain
Christmass under the Black Mountain

Blues rock bend Light Under the Black Mountain pokrenuo je Kristijan Đuranović, gitarista i muzičar iz Kotora, ohrabren prošlogodišnjim samostalnim ostvarenjem “I Speak” u kome je blues rock predstavio kroz gitarsku prizmu, a sada svoj zvuk dovodi na viši nivo sa novim bendom u kome jamm session svirka plovi morima slobode i nesputanosti, u konstantnoj potrazi za ugođajem I trenutkom inspiracije. Bend pored Kristijana čine: Branko Marković-bas, Željko Samardžić – bubnjevi, Danijel Petkovski-vokal i harmonika, Romeo Lukšić, akustična gitara i prateći vokal. Do sada su ostvarili zapažene nastupe na SeaRock festivalu u Kotoru, White Field jazz festivalu u Bijelom Polju I na muzičkom heppeningu u Kolašinu, dok uskoro očekuju realizaciju prvog autorskog albuma. Nastupaju i u programu koncertnog dočeka Nove Godine u Kotoru.

Najčitanije