8 C
Kotor

Slušaj online radio

Tune donose ribarsku slavu i nagrade

Prvo mjesto - Miroslav Ciganović - Tuna 105kg
Prvo mjesto – Miroslav Ciganović – Tuna 105kg

Miroslavu Ciganoviću iz Bara, pripalo je prvo mjesto u nagradnoj igri „Ulov godine 2015“ koju za sportske ribolovce na Crnogorskom primorju priređuje kompanija za prouzvodnju i promet ribomaterijala i opreme za more „Una“ iz Tivta.

„Ulov godine“ po ocjeni „Uninog“ žirija je tuna od 105 kilograma koju je Ciganović ulovio na živi mamac, štapom iz čamca, metodom trolling. Borba sa ribom dužine skoro 2 metra, potrajala 2 sata a za to vrijeme, tuna je Mirov čamac odvukla na 5 milja daleko od obale. Ciganoviću je uz titulu „Ulov godine 2015“, pripao i nagradni vaučer u vrijednosti od 150 eura za kupovinu opreme u „Uninim“ prodavnicama.

DECEMBAR - 1. mjesto - Zoran Radović - tuna 95.5kg nasllovna
DECEMBAR – 1. mjesto – Zoran Radović – tuna 95.5kg nasllovna

Drugo mjesto i vaučer od 100 eura osvojio je Ulcinjanin Adnan Sejdić koji je sa obale na Velikoj plaži, lani štapom ulovio tunu težine 86,5 kg. Treće mjesto i vaučer od 50 eura, pripalo je Tivćaninu Mišu Klepu za ulovljenu sabljarku težine 50 kilograma.

DRUGO MJESTO 2015 - Adnan Sejdić - tuna 86kg
DRUGO MJESTO 2015 – Adnan Sejdić – tuna 86kg

Osim dodjele godišnjih nagrada za 2015., „Una“ je juče proglasila i najbolje u nagradnoj igri „Ulov mjeseca“ za decembar prošle godine.

Treće mjesto 2015 - Mišo Klep sabljarka
Treće mjesto 2015 – Mišo Klep sabljarka

Prvo mjesto pripalo je Zoranu Radoviću iz Bara koji je ulovio tunu težine 95,5 kilograma, drugoplasirani je njegov sugrađanin Mladen Radulović koji je uhvato tunu od 65 kilograma, a sa ulovljenim prmjerkom iste ribe težine 60 kilograma, treće mjestto u decembarskom kolu nagradne igre pripalo je Tivćaninu Davoru Lakićeviću.

Najčitanije