11 C
Kotor

Slušaj online radio

DPS Tivat – šta je alternativa?

Tivat
Tivat

DPS je u Tivtu siguran izbor građana 17. aprila i to neće promijeniti nikakve opstrukcije opozicije, niti sada niti ubuduće, kaže se u saopštenju iz ove stranke.

Jer, šta je alternativa?

Političke partije koje svoj angažman definišu na isključivo negativnim analiziranjima DPS-a, partije koje u jednom danu dijele propagandni materijal pa u istom danu najavljuju bojkot izbore za koje su materijal dijelile, svakako su daleko od alternative. Partije koje prije podne jurišaju na izbornu pobjedu a popodne pozivaju na bojkot tih istih izbora nisu dostojne debate na nivou zrelog političkog djelovanja.

Sigurni smo da će opozicione stranke nastaviti da plasiraju iscenirane i “pouzdane” podatke sa terena, ali slika koju su o sebi poslali prethodnih par dana putem lokalnih medija, riješila je sve nedoumice birača – ako ih je i bilo.

Demokratska partija socijalista je sačinjena od kvalitetnih ljudi, osnažena mladim kadrovima koji predstavljaju pokretačku snagu našeg Tivta, nasuprot opoziciji čije je djelovanje uslovljeno ličnim interesima njenih predstavnika. Dosta je podsjetiti na njihovu krucijalnu “kritiku” aktuelne vlasti: to što iz godine u godinu ulaže sve više u razvoj grada! Bilo bi smiješno da se ne radi o pretedentima na vlast!

U prethodnom periodu smo, vršeći vlast, od našeg Tivta napravili mjesto u kojem je privilegija živjeti i raditi, i nama i brojnim strancima, stvorili preduslove da se danas u ovom dijelu Evrope Tivat prepoznaje kao lider kada su u pitanju kvalitet i obim investicija, ukratko: omogućili razvoj kakav priželjkuju i mnogo razvijeniji od Crne Gore.

Istovremeno, oni koji nas kritikuju nisu u stanju ni formulisati što nude a da ne potegnu afere koje postoje samo u njihovim glavama, i paušalnih procjena iz misterioznih izvora.

Ostaje nam da nastavimo da radimo svoj posao kao i do sada, odgovorno, profesionalno i vođeni interesima Tivćana. Onima koji nisu u stanju ni da prepoznaju te interese ostavljamo da sami putem dnevno-političkih malverzacija pokažu svoju suštinu, a građani će odlučiti.

Djelovanje opozicionih stranaka u našem gradu predstavlja samo uzaludni pokušaj za odlaganje njihovog poraza, stoji u zvanično saopštenju iz DPS-a Tivat.

Najčitanije