16.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Agencija za Orjen otvorila svoj portal

Munika simbol Orjena
Munika simbol Orjena

Opštinska Agencija za razvoj i zaštitu Orjena dobila je svoju internet stranicu – www.orjen.me.

Na ovaj korak odlučili su se kao bi svi zainteresovani za uključivanje u aktivnosti Agencije, ali i oni koji žele da posjete zaleđe Herceg Novog ili traže dobar razlog za to, na jednom mjestu mogli da dođu do potrebnih informacija, poručuju iz Agencije.

Na portalu se mogu naći aktuelnosti iz hercegnovskog zaleđa i vijesti o aktivnostima Agencije, podaci o radu i ciljevima Agencije, istaknute su osobine i prirodne ljepote Orjena, a postoje i foto i video galerije.

Kako je kazao rukovodilac Agencije Željko Starčević, portal je tek pušten u rad i imaju još mnogo planova za upotpunjavanje sadržaja.

orjen.me
orjen.me

“Sajt je takođe povezan sa našom fejsbuk stranicom, koja je aktivirana krajem prošle godine. Na ovaj način želimo da svoj rad približimo građanima, podstaknemo ih da učestvuju u našim projektima, kao i da pokažemo da smo otvoreni za saradnju, za sve predloge i sugestije. Vjerujem da će ova stranica pomoći u prezentiranju i promovisanju potencijala Orjena, što jeste i biće i u budućnosti naša stalna briga” – poručuje Starčević.

Najčitanije