7 C
Kotor

Slušaj online radio

Predstavljanje romana “Operacija Eros”

“Operacija Eros"
“Operacija Eros”

U galeriji Ljetnjikovca Luković – Buća u utorak 6.septembra u 20,30 biće predstavljen roman “Operacija Eros”, prvi roman Kruševljanke Ane Berbakov.

Na promociji je najavljeno je predstavljanje brenda „Cat corner“ i razgovor sa autorkom. Roman “Operacija Eros”. Inače roman je namijenjen ljubiteljima kriminalističkog žanra, i promovisan je na Sajmu knjiga u Beogradu, a u Kruševcu nekoliko mjeseci kasnije.

Ane Berbakov od malih nogu piše pjesme, priče, a u slobodno vrijeme slika akvarele i fotografiše. Ipak, otkrila je da joj najviše leže romani po uzoru na Artura Konana Dojla, Agatu Kristi, Jana Fleminga.

Roman “Operacija Eros” posvetila je svojoj majci Danieli “svom ličnom detektivu” što bi moglo da se protumači da je odrasla u porodici policijskog istražitelja pa da joj sama problematika nije strana.

Pisan u prvom licu, naratorka u romanu je Sofija Kovač, studentkinja kriminalistike koja voli svoj budući posao i zato je spremna da i prije kraja obrazovanja počne da se bavi njime iako je značajan podstrek i taj podatak da je njena bivša i za sada jedina ljubav u opasnosti…

Najčitanije