16.6 C
Kotor

Slušaj online radio

TO Kotor predstavila ponudu na međunarodnom turističkom sajmu ITTF u Varšavi

TO Kotor na sajmu u Varšavi foto NTO

TO Kotor učestvuje na međunarodnom turističkom sajmu ITTF u Varšavi, koji se održava od 16. do 18. marta. Predstavljanje Crne Gore predvodi NTO Crne Gore, dok pored TO Kotor svoju ponudu predstavljaju i strateški partneri NTO CG – nacionalna avio kompanija “Air Montenegro”, turistička agencija “Gold Travel” i hotelska grupacija “Budvanska rivijera”, lokalne turističke organizacije Bara, Budve, Herceg Novog i Ulcinja, hoteli “Park”, “Blue Kotor Bay”, kao i kompanija “Montenegro Stars”.

Riječ je o jednom od najvažnijih međunarodnih događaja u turizmu, gdje se Crna Gora predstavlja posjetiocima objedinjenim ponudom, kako u segmentima odmora na plažama Jadrana, planinama, tako i bogatom gastronomijom. Tokom sajma, atraktivna turistička ponuda Crne Gore privukla je veliki broj posjetilaca koji su poručili da će rado posjetiti našu zemlju.

Kotor kao jedna od destinacija u Crnoj Gori je poznat poljskim turistima, mnogi od njih su boravili u Kotoru i ranije. Zanima ih boravak u Kotoru tokom ljetnje sezone, ponuda smještaja kao ponuda aktivnog odmora.

TO Kotor na sajmu u Varšavi

Nacionalna avio kompanija Air Montenegro koja je strateški partner NTO CG i poljska agencija “Rego Bis”, realizovali su uspješnu saradnju koja je rezultirala velikim interesovanjem za naše tržište i potrebom za boljom avio povezanošću Crne Gore i Poljske. Ostvaren je veliki broj čarter letova, a uz Katovice planira se pokretanje dodatne linije – ka Žešovu. Air Montenegro će ka Katovicama saobraćati jednom sedmično počev od 1. juna, dok će ka Žešovu letjeti od 15. juna, takođe jednom sedmično. Sve ovo uticaće na još bolju posjetu turista iz Poljske Crnoj Gori.

Imajući u vidu značajno interesovanje poljskih turoperatora koji u svojim programima putovanja nude Crnu Goru, potom najavljeni redovni letovi od strane avio kompanija “LOT Polish”, “WizzAir” i “Ryaniar” iz Varšave, Gdanjska, Krakova, Žešova, Poznanja, Vroclava i Katovice ka Crnoj Gori, kao i naredne promotivne aktivnosti, očekuje se da će se trend rasta turista sa ovog tržišta nastaviti.

Najčitanije