19.5 C
Kotor

Slušaj online radio

Sunset Fashion 2024. u Azul Beach Resortu – Velika Plaža i Ada Bojana

Sunset Fashion 2024. u Azul Beach Resortu – Velika Plaža i Ada Bojana
Sa prošlogodišnje revije Ulcinj

Simbioza prirodnih ljepota, novih modnih trendova, muzike i pozitivne energije



Treće izdanje Sunset Fashion, multimedijalne manifestacije koja spaja modu, umjetnost i ekologiju, biće održano 31. avgusta u Ulcinju na jedinstvenom mjestu Velike Plaže i Ade Bojane, gdje publiku u prostoru Azul Beach Resortu, uz fantastične sunca, dobru muziku i ples,očekuju revije lokalnih, regionalnih i svjetskih dizajnera.

Helen Babić i Ivana Stanković, vlasnice IDEJA Creative Agency, pokrenule su Sunset Fashion 2022. godine s ciljem da promovišu Ulcinj ,Veliku plažu i Adu Bojanu kao dragocjeni region, ali i da se aktivno zalažu za njegovo očuvanje. Njihova inicijativa, kažu, traje sve dok ne stvore održive uslove na Velikoj Plaži – oazi mira i prirodne ljepote.

-Borba za očuvanje prirode nikada nije bila važnija. Nastavljamo našu misiju kroz modne revije i umjetničke performanse s ciljem da vratimo prirodi za sve što nam nesebično pruža. Sunset Fashion je više od događaja – to je pokret.

 Ovaj događaj postoji zahvaljujući zajednici ekološki osviještenih umjetnika, dizajnera, muzičara i glumaca koji svojim talentom i energijom podržavaju naš cilj. Na pisti, postavljenoj na pijesku Velike Plaže, predstavit će se neka od najzvučnijih imena modne scene kao što su Igor Todorović, PS Fashion, Six One Nine, Milova, Mashinka,Cher Sea,Sans Voix,Igor Jagych kao i mnogi drugi. Pored dizajnera, pridružit će nam se i brojna poznata lica poput pjevačice Tijane Dapčević, književnice Minje Marđonović i drugih gostiju iznenađenja. Ovaj dogadjaj podržaće veliki broj javnih lićnosti.

Prikupljena sredstva biće donirana za očuvanje Velike Plaže i okoline. Kroz modni događaj pokazujemo da estetika ima snagu da mijenja svijet. Sunset Fashion nije samo revija – to je naš način da se odužimo prirodi koja nam pruža život.

Pozivamo Vas da nam se pridružite 31.avgusta u 18h u Azul Beach Resortu i uživate u jedinstvenoj simbiozi prirodnih ljepota, novih modnih trendova, muzike i pozitivne energije. Budimo uz prirodu, jer je ona uvijek tu za nas, stoji u najavi koju potpisuje PR menadžerka Ivana Rajković.

M.D.P.

Najčitanije