19.5 C
Kotor

Slušaj online radio

12. “Big game fishing” od 3. do 6. septembra u Herceg Novom

Big game 2024.

Međunarodno takmičenje u lovu na tune, sabljarke, lampuge, 12. “Big game fishing“ održaće se od 13. do 16. septembra u Herceg Novom.

Prema pristiglim prijavama organizatori članovi kluba Big game fishing Herceg Novi, očekuju veliki broj učesnika, kao i dobar ulov tokom takmičenja.

12. “Big game fishing” od 3. do 6. septembra u Herceg Novom
Foto Big Game 2021. HN

Na 12 milja od hercegnovske obale, u vodama Crne Gore, na jedanaestom po redu međunarodnom takmičenju ove vrste, učešće će uzeti ekipe iz naše i država regiona, ali i ostalih evropskih zemalja. Tokom tri takmičarska dana, planirano je isplovljavanje ekipa  zakazano svakog jutra u 8 sati sa Škvera, a povratak je planiran u 17:30 sati. Potom će biti vagan ulov, svake večeri u 20 sati.

Kako su nam kazali organizatori iz kluba Big game fishing Herceg Novi, neće izostati i fešta na Škveru za prolaznike. Pored svečane dodjele nagrada najboljim takmičarima, biće upriličena gozbe za učesnike i zvanice, u petak između 18.30 i 20.30 kao i deguistacija ulovljene ribe sa gradela.

Big game fishing

Nakon turnira klub će u subotu 7. septembra prirediti na Rosama, u 10 sati, takmičenje za djecu od 6 do 15 godina – Litlle game fishing. Ko nema svoju opremu obezbijediće je djeci. Prijave su obavezne u kafeu „Citadela“. Mali takmičari će imati siguran prevoz, osvježenje, a najboljima će pripasti nagrade.

Izvor:Boka News

Najčitanije