23 C
Kotor

Slušaj online radio

Norwegian Luna: Nova zvijezda NCL-a spremna za krstarenja od 2026.

Norwegian Luna: Nova zvijezda NCL-a spremna za krstarenja od 2026.
Foto: Cruise Industry News

Norwegian Cruise Line predstavio je novi brod iz Prima Plus klase, Norwegian Luna, koji donosi inovativne značajke i luksuzne destinacije, najavljujući uzbudljivu sezonu krstarenja koja će započeti 2026. godine.

Novi brod isplovljavat će iz Miamija od 4. aprila 2026. do studenog 2026. Norwegian Luna započet će svoju inauguralnu karipsku sezonu s dvije zapadne itinerarije prema otoku Roatan, Honduras; Costa Maya i Cozumel, Meksiko; te Harvest Caye, Belize.

Zatim će brod ploviti na sedmodnevna krstarenja s posjetima prekrasnim istočnim karipskim destinacijama kao što su Puerto Plata, Dominikanska Republika; Tortola, Britanski Djevičanski otoci; St. Thomas, Američki Djevičanski otoci; i Great Stirrup Cay, privatni otok NCL-a na Bahamima, koji će do kraja 2025. godine dobiti potpuno novi mol.

Dužine 322 metra, s bruto tonažom od 156.300 i kapacitetom za 3.550 gostiju pri dvostrukom smještaju, Norwegian Luna će se isticati povećanjem od 10 posto u odnosu na Prima klasu brodova. Izgradnja broda povjerena je Fincantieriju, piše Cruise Industry News.

Najčitanije