24.7 C
Kotor

Slušaj online radio

Izložba “Svemoguće oko” na otoku Gospe od Škrpjela

Izložba “Svemoguće oko” na otoku Gospe od Škrpjela
Otvaranje Izložbe

Galatea Gallery iz Podgorice i Biskupski Ordinarijat Kotor – Župni ured u Perastu predstavili su u Pomirbenoj dvorani na otoku Gospa od Škrpjela radove pod nazivom „Svemoguće oko” crnogorskog umjetnika – skulptora Milorada Mića Blagojevića sa Žabljaka.

Inače ovo je jubilarna petnaesta izložba koju zajedno organizuju Galatea Gallery i Biskupski ordinarijat Kotor – Župni ured u Perastu čime su predstavljanja umjetnika sa izložbama postala tradicija u Pomirbenoj dvorani na otoku Gospa od Škrpjela.

U znak zahvalnosti povodom dugogodišnje saradnje i zajedničke organizacije izložbi u Pomirbenoj dvorani na otoku Gospa od Škrpjela, kao i odlično organizovane nove izložbe, autor rada Milorad Mićo Blagojević i vlasnik galerije Domagoj Žarković su za crkvu Gospe od Škrpjela darovali rad „Svemoguće oko”.

Mons. Srećko Majić, peraški župnik i upravitelj Svetilišta na otoku Gospa od Škrpjela je toplo zahvalio i poželio nastavak uspješne saradnje sa još prelijepih izložbi kakve su bile sve prethodne uključujući ovogodišnju.

Najčitanije