16.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Posjetite Portonovi i doživite čari jesenjeg dana na moru

Posjetite Portonovi i doživite čari jesenjeg dana na moru
Portonovi

Sa idealnom lokacijom na ulazu u Bokokotorski zaliv, Portonovi je rizort koji nudi savršenu kombinaciju prirodne ljepote, prijatne mediteranske klime i vrhunskih sadržaja. Jesen je idealno vrijeme da posjetite rizort i uživate u šetnji pored mora i jedinstvenom ambijentu. Sa raznovrsnim aktivnostima i ponudom, svaki posjetilac će u Portonovom pronaći nešto za sebe.

Olympus Fashion Boutique – Šoping za pamćenje

Od proteklog ljeta, Olympus Fashion Boutique proširio je svoju ponudu i pored impresivne radnje na 350 m² u blizini Vista trga, možete ih pronaći i na ekskluzivnoj lokaciji u rizortu One&Only Portonovi. Smješten u srcu ovog luksuznog kompleksa, Olympus Fashion Boutique nudi najnovije kolekcije premium brendova poput: Agnona, Brunello Cucinelli, Bottega Veneta, Dolce & Gabbana, ETRO, Loewe, Missoni, Valentino, Rene Caovilla, Stuart Weitzman, Hogan, TOD’S, i mnogih drugih. Uz vrhunsko iskustvo kupovine, tim stilista Olympus Fashion Boutiquea je uvijek na raspolaganju kako bi vam pomogao u odabiru, uz stručne savjete o najnovijim trendovima i stvaranju savršenog outfita.

Portonovi

Beautylicious Look by Violeta – Personalizovani tretmani za kosu

Beautylicious Look by Violeta donosi najnovije tretmane za kosu za savršen ulazak u zimsku sezonu. Personalizovani pristup počinje detaljnom analizom kose pomoću LipidCode mapiranja, moderne tehnike koja omogućava precizno razumijevanje potreba vaše kose. Iskoristite specijalni popust od 10% na luksuzne tretmane za kosu, dostupan samo tokom oktobra, i doživite transformaciju zahvaljujući najnovijem LipidCode Complex tretmanu, koji će vašu kosu učiniti glatkom, punom energije i spremnom za oblikovanje.

Chenot Espace – Spa dan za potpuni oporavak

Za istinski odmor, posjetite Chenot Espace wellness spa centar koji nudi restorativne tretmane. Ovaj holistički pristup zdravlju i ljepoti uključuje individualne tretmane prilagođene vašim individualnim potrebama. Stručno osoblje će vas provesti kroz terapije koje će vas revitalizovati i obnoviti vašu energiju.

Portonovi

Restorani i barovi – Gastro čarolija

Portonovi se može pohvaliti restoranima i barovima koji nude jedinstvene gurmanske užitke. U rizortu ćete pronaći fuziju ukusa iz cijelog svijeta i pića koja ih dodatno ističu. Romeo&Juliet je tu za italijanske specijalitete, Perla Square Portonovi nudi odličan švedski sto za doručak, dok Square kombinuje jedinstvene ukuse Bliskog Istoka i zapadnog Mediterana. U Maison du Monde-u možete probati interesantne poke činije. Rockfish restoran u okviru Beach Club-a spaja ukuse Mediterana i Azije. NOA je odličan „suši&steak“ restoran, a odlična tradicionalna jela i plodove mora pronaći ćete u Malom ribarskom selu. Za sve ljubitelje itaijanskog sladoleda, tu je nezaobilazna gelateria GODO, a u C.R.E.A.M.-u možete isprobati specijalne deserte. Za odličnu kafu tu je Kafeterija, omiljeni lanac ljubitelja kafe koji će se naročito dopasti svima koji vole da uživaju u kafi sa pogledom na more.

Portonovi

Portonovi priprema još jednu prazničnu sezonu koja će biti ispunjena magičnim dekoracijama i događajima, da budete u toku sa svim dešavanjima u rizortu, pratite Portonovi kalendar događaja.

Najčitanije