21 C
Kotor

Slušaj online radio

Acquera International Yachting Academy 2024: Jedinstvena prilika za buduće profesionalce u jahtingu

Acquera International Yachting Academy

Međunarodna Jahting Akademija Acquera (AIYA) ponovo otvara svoja vrata u 2024. godini, nudeći neuporedivo obrazovno iskustvo za diplomce univerziteta koji žele da uđu u luksuzni svijet jahtinga. Ovaj inovativni program, koji producira Acquera, nije samo obrazovni kurs; to je ulaznica za karijeru u visokokvalitetnoj industriji jahtinga.

Vizija Kohezivnog Razvoja

Sa preko dve decenije isporuke vrhunskih usluga u Mediteranu i na Bliskom Istoku, Acquera se uspostavila kao vitalna veza u industriji jahtinga. Vizija akademije je da proširi ovo iskustvo, podstičući kohezivne razvojne projekte koji povezuju industriju jahtinga sa lokalnim teritorijama, institucijama i preduzećima širom sveta.

Misija: Osnaživanje Nove Generacije

Misija AIYA je da osnaži i podrži sledeću generaciju profesionalaca u jahtingu. Akademija se fokusira na pružanje besprekornih usluga, njegovanje snažne mreže odnosa i korišćenje digitalnih akceleratora. Cilj joj je aktivno dijeljenje stručnosti, podsticanje održivih praksi kako bi se očuvala srž našeg svijeta: voda.

Obrazovanje: Prva Jahting Akademija u Industriji

AIYA se ističe kao prva jahting akademija u industriji, fokusirajući se na internu profesionalnu obuku. Program nudi sveobuhvatan pregled jahting industrije, uključujući alate za upravljanje, metode pristupa luksuznim klijentima i specifične operativne vještine. Nastavni plan pokriva sve, od razumijevanja jahting industrije do upravljanja luksuznim klijentima i operativnog protokola.

Šta AIYA Nudi

Kurs, koji počinje 12. februara i traje dva mjeseca, uključuje online učenje i nedelju dana u Veneciji. Dizajniran je da polaznicima pruži čvrstu osnovu u luksuznom svetu, kombinujući meke i tvrde vještine potrebne za navigaciju u svetu agenture. Program nije samo o obrazovanju, već se radi i o stvaranju profesionalaca spremnih da doprinesu od samog početka.

Jedinstvena Prilika

Projekat u potpunosti finansira Acquera, pokrivajući troškove pohađanja akademije i smeštaja u Veneciji. Učesnici će steći praktično iskustvo kroz lični projekat koji se izvodi pod nadzorom izvršnog direktora Acquere, što rezultira stalnim radnim mestom u organizaciji.

Poziv za Prijave

AIYA danas pokreće proces prijave i očekuje da primi sve prijave do kraja januara. Ovo je poziv za akciju svim budućim profesionalcima u jahtingu da iskoriste ovu jedinstvenu priliku da budu dio vodećeg programa u industriji.

Međunarodna Jahting Akademija Acquera nije samo obrazovna institucija; to je polazna tačka za karijeru u luksuznom jahtingu. Sa svojim sveobuhvatnim nastavnim planom, praktičnim pristupom i posvećenošću izvrsnosti, AIYA je postavljena da oblikuje budućnost jahting industrije.

Prezentaciju AIYA 2024 mozete pogledati OVDJE.

 

Najčitanije