15 C
Kotor

Slušaj online radio

AcqueraPro – prati svoje zahteve za uslugama i status u realnom vremenu…

AcqueraPro

AcqueraPro je specifično dizajniran za potrebe kapetana, posade, čarter brokera i menadžerskih kompanija kako bi prevazišao operativne probleme…


AcqueraPro je dizajniran za potrebe jahti. Pojednostavljuje i ubrzava operacije na brodu za kapetane, posadu, menadžerske kompanije i čarter brokere, kao i pruža novi dinamični interfejs vlasnicima i gostima. Platforma je dizajnirana da potpuno promijeni način rada, izbacujući procese i uvodeći efikasnost i transparentnost za jahtu.


TROŠKOVI U LUKAMA

Jedan od glavnih alata omogućava korisnicima da planiraju troškove u lukama pristajanja za svoj itinerer, imajući u vidu da cijene usluga kao što su troškovi vezivanja, formalnosti, agencijske provizije, piloti i sakupljanje smeća nisu lako dostupne. Dok kapetani sada moraju da se oslanjaju na jahting agente kako bi im pripremili ponudu prilikom planiranja dolaska, AcqueraPro može promeniti način rada: ovaj alat izbacuje procese i uvodi efikasnost i transparentnost za jahtu, pružajući trenutni pristup svim tarifama.

UPRAVLJANJE TROŠKOVIMA U REALNOM VREMENU

AcqueraPro rješava još jedan ključan problem: činjenicu da kapetani tokom pristajanja ponekad teško mogu da prate sve usluge i pripadajuće troškove u realnom vremenu. Ovo je posebno važno za čarter jahte, gde je potražnja za uslugama od strane gostiju kontinuirana i često u poslednjem trenutku. Zahvaljujući AcqueraPro-u, korisnik može pratiti sve svoje zahteve za uslugama i status u realnom vremenu.

AcqueraPro

KOLEKCIJA JEDINSTVENIH ISKUSTAVA

Poslednje, ali ne najmanje važno, AcqueraPro je takođe ekskluzivan alat posvećen uživanju gostiju, nudeći jedinstvena iskustva, restorane i događaje gdje god da plovite. Kolekcija vrhunskih iskustava na vodi i van nje na dohvat ruke.

AcqueraPro je specifično dizajniran za potrebe kapetana, posade, čarter brokera i menadžerskih kompanija kako bi prevazišao operativne probleme; omogućavajući kapetanu i posadi da se ponovno usmjere i posvete pažnju gostima, dok digitalna platforma obavlja ostatak posla!

POČNITE SA BESPLATNIM PROBNI PERIODOM: https://acquerapp.com/free-trial

KO SMO MI

Acquera Yachting omogućava izvanredna iskustva u jahtingu. Kao inovativni novi lider u globalnom jahtingu, podižemo ulogu jahting agenta kroz besprekornu uslugu, višedecenijsko stručno znanje, neuporedivu lokalnu ekspertizu i brzo rastući globalni domet. Naš cilj je postavljanje potpuno novog standarda izvrsnosti u jahtingu, kako na vodi tako i van nje. To postižemo bez problema povezivanjem posade i klijenata širom sveta, uspostavljanjem bliskih i produktivnih lokalnih partnerstava, i kombinovanjem našeg višegodišnjeg iskustva sa svježim, hrabrim vizijama za budućnost.

NAŠA MISIJA

Da ponovo definišemo značenje izvrsnosti u jahting industriji kroz našu mrežu globalnih kancelarija, neprikosnovenu lokalnu ekspertizu i besprekorne odnose između posade i klijenata – prelazeći granice već izuzetne usluge kako bismo pružili nezaboravno iskustvo.

AcqueraPro

NAŠA VIZIJA

Da postanemo disruptivni lider na tržištu i predvodnik globalne jahting industrije, osvježavajući ulogu agenta kroz inovacije, fleksibilnost i stručno integrisanje iskustava vlasnika i gostiju.

GDJE SE NALAZIMO

Nudimo ekspertizu na dohvat ruke, sa više kancelarija širom Evrope i dalje (22 kancelarije)

(Kontakt putem e-pošte: commercial@acquera.com)

Najčitanije