13.4 C
Kotor

Slušaj online radio

Acrew najavljuje početak nominacija za “The Crew Awards” za 2023. godinu u Porto Montenegru

Porto Montenegro

ACREW i Porto Montenegro sa zadovoljstvom objavljuju da su otvorene nominacije za 6. izdanje The Crew Awards, koje će se održati u Tivtu od 20. do 22. oktobra 2023. Ovaj događaj održava se Porto Montenegru drugu godinu zaredom, a prestižne nagrade odaju priznanje najboljim profesionalcima iz industrije superjahti, nagrađujući izvanredna postignuća i predanost.

The Crew Awards su osnovane 2018. od strane predstavnika posade superjahti ACREW-a, a nagrade okupljaju preko 200 kapetana, posade i profesionalaca iz čitavog svijeta.  Ove godine, biće dodijeljene nagrade u 14 kategorija, koje odaju priznanje članovima posade superjahti koji su se pokazali kao najbolji u industriji u svim sektorima na brodu. Stručni žiri sastoji se od 19 bivših i sadašnjih kapetana i posade superjahti koji su visoko cijenjeni u jahting zajednici.

Događaj koji obećava da će biti vrhunac godine imaće temu “starog Hollywooda”, a ceremonija dodjele nagrada pružiće jedinstvenu priliku za umrežavanje brojnih predstavika jahting zajednice iz čitavog svijeta. Nominacije su otvorene i traju do 1. maja 2023. sa kategorijama u rasponu od “Najbolja posada jahte” do “Najbolji kuvar”.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije