7.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Addiko banka sada i u Radanovićima – Nova Express kreditna poslovnica u HDL-u

Addiko banka sada i u Radanovićima

Addiko banka AD Podgorica otvorila je novu Express  kreditnu poslovnicu na području opštine Kotor, u HDL-u Radanovići.  Posjetioci HDL tržnog centra će pored trgovine u radnjama, sada uz pomoć Addiko osoblja, moći brzo i jednostavno da dođu i do kredita.

Express kreditna poslovnica je savremeno opremljena i u skladu sa otvorenim i direktnim pristupom Banke, te konceptualno osmišljena da klijentima osigurava efikasnu, brzu i kvalitetnu uslugu izdavanja kredita, kreditnih i platnih kartica i paketa računa fizičkim licima.

„Addiko Bank je specijalizovana za kreditiranje građana i malih i srednjih preduzeća s fokusom na razvoj moderne i digitalne banke. U srži naše ponude su “jasno, jednostavno i direktno“ bankarstvo. Osluškujući potrebe lokalnog okruženja Addiko Bank se otvaranjem ove kreditne poslovnice dodatno približila klijentima sa područja Tivta i Kotora. Vjerujemo da ćemo na ovaj način Addiko brend učiniti još dostupnijim, kako postojećim, tako i budućim klijentima” – izjavio je Ognjen Mijušković, direktor sektora prodaje proizvoda na malo.

Addiko banka sada i u Radanovićima

U sklopu Addiko Express poslovnice klijentima su na raspolaganju kreditni referenti svakog dana, osim nedjeljom. Osim navedenih usluga prostor je organizovan tako da ima i digitalni kutak u kojem zainteresovani mogu samostalno pristupiti aplikacijama i internet stranicama banke, a dostupan im je i bankomat.

“U skladu sa našim direktnim pristupom, željeli smo da na ovaj način još više priđemo klijentima i da im budemo dostupni na novoj lokaciji uz jednostavnu i brzu uslugu. Dajemo sve od sebe kako bi klijenti bili zadovoljni i kako bi brzo i efikasno mogli da završe poslove zbog kojih nam sve ove godine poklanjaju povjerenje.“ – izjavila je direktorica filijale u Kotoru, Tanja Vico.

Addiko banka sada i u Radanovićima

Radno vrijeme Addiko Express kreditne poslovnice je od ponedjeljka do subote od 8-20h. Za sve ostale bankarske usluge klijentima je na raspolaganju ekspozitura Addiko banke u Kotoru, na adresi Partizanski put 570, Tabačina.

Najčitanije