20.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Adventures by Disney: Kreće krstarenje Jadranom s Disneyevim likovima, cijena prava sitnica – hiljadu dolara dnevno!

Krstarenje

Od ovog oktobra kompanija “Adventures by Disney” započinje predbilježbe za prva krstarenja Disneyevom flotom u Jadranskom moru.

Osmodnevne ture održavat će se, prema najavama, od ljeta 2024. a čini se da su organizatori optimistični po pitanju zanimanja potencijalnih putnika budući da su već sad započeli s rezervacijama, piše Otvoreno more.

Riječ je o turama s polaskom iz Venecije; kruzeri iz Disneyeve flote preko slovenskih voda ići će do čak sedam luka Hrvatske, pa do Crne Gore i natrag, po cijeni, kako je navedeno na službenoj stranici, koja starta od 7499 dolara po (odrasloj) osobi.

‘Adventures by Disney’ inače nudi desetke planiranih putovanja na šest kontinenata.

Što se Evrope tiče, uz avanture po Jadranu (u kategoriji “expedition cruise”), nova je i tura po britanskim otocima.

Od izleta je istaknuta vožnja kajacima u zoni hvarskih Paklinskih otoka kao i bicikliranje na području Starog Grada, uz razgled kulturnih znamenitosti Hvara.

I najmlađi putnici (ispod 12 godina starosti) imat će animatorski program pod stručnim vodstvom poput “swim-partyja” naziva “Gusari s Jadrana”, pizza-partyja, učenja navigacije na zabavan način…

Disney Cruise Line kao sestrinska kompanija Disneya u svojoj floti ima niz brodova koji su već plovili i – Dunavom, a u Jadran neće ući prvi put; 2013. godine već je odjeknuo uplov broda iz njihove flote u vode kod Dubrovnika.

Najčitanije