31.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Air France i KLM uvode dodatne letove za Amsterdam i Pariz iz Hrvatske

Foto Zračna luka Dubrovnik

Air France, navodi se, povećava učestalost letova tokom predsezone, omogućujući svakodnevne letove na relaciji Zagreb – Pariz uz dodatne letove četvrtkom i nedjeljom. U vrhuncu sezone, počevši od 8. jula, Air France imat će 11 sedmičnih letova, uključujući četiri dodatna leta iz Pariza za Zagreb, što rezultira dvostrukim dnevnim letovima na relaciji Pariz – Zagreb četiri dana u tjednu.

Nizozemska zrakoplovna kompanija KLM značajno će povećati kapacitet prema Hrvatskoj ovog ljeta, osobito povećanjem broja letova za Dubrovnik. I Split i Dubrovnik sada će imati usklađene rasporede letenja. Tijekom izvansezone KLM će obavljati dva leta dnevno za Split, s kasnim dolaskom te će rano sljedećeg dana polaziti za Amsterdam.

Osim toga, sedam dodatnih letova tjedno iz Dubrovnika za Amsterdam počet će 2. jula umjesto 15. jula. Ta će promjena omogućiti približno 4000 dodatnih sjedala na ruti. Od 2. jula bit će dodan kasni noćni let za Dubrovnik, s polaskom sljedećeg jutra za Amsterdam. KLM tu rutu planira obavljati do 16 puta sedmično.

U saopštenju se ističe da će letenjem na AFKL letovima ovog ljeta, uz povećanje kapaciteta za Split i Dubrovnik, putnici na čvorištima u Parizu i Amsterdamu imati pristup raznim europskim destinacijama te destinacijama širom svijeta, uključujući Sjevernu i Južnu Ameriku, Meksiko, Aziju i Afriku.

Izvor:Hina

Najčitanije