24.5 C
Kotor

Slušaj online radio

Aktuelnosti iz Tivta…

Donja Lastva
Donja Lastva

Prema podacima lokalne Turističke organizacije, na Tivatskoj rivijeri trenutno boravi 427 zvanično registrovanih turista.

U hotelima odmara 29 gostiju, dok 398 posjetilaca koristi usluge izdavalaca privatnog smještaja.

Inače, Turistička organizacija Tivat privodi kraju rekonstrukciju svojih poslovnih prostorija u Njegoševoj ulici u centru grada.

U ovom poslovnom prostoru pregrađene su dvije nove kancelarije, za potrebe stručne službe TO, odnosno Turističkog biroa.

Izabran izvođač radova glavnog kolektora kanalizacionog sistema za Donju Lastvu

Na tenderu Opštine Tivat za izbor izvođača radova na prvoj fazi izgradnje kanalizacionog sistema u naselju Donja Lastva u Tivtu, kao najpovoljnija izabrana je ponuda preduzeće „Civil Engineer“ iz Podgorice. Ta kompanija ponudila je da glavni kolektor kanalizacionog sistema na potezu od Cacova  do Seljanova sagradi u roku od 45 dana, za 160.047 eura.

Direkcija za investicije i razvoj Opštine Tivat privodi kraju i izmjene u projektu sekundarne kanalizacione mreže u Donjoj Lastvi a koja će se graditi nakon što bude napravljen glavni kolektor u prvoj fazi radova. Računa se da će izgradnja kompletnog kanalizacionog sistemma u tom naselju koštati nešto preko milion eura.

Donja Lastva riva – foto Boka News

Inače, podgoričkom preduzeću „Incom“, Opština Tivat dodijelila je posao sanacije lokalnih puteva i ulica, vrijedan ukupno 13.885 eura.

Najčitanije