12 C
Kotor

Slušaj online radio

Besplatno testiranje bazične inteligencije za građane Herceg Novog

HN – foto M. Samardzic

Besplatno testiranje bazične inteligencije u Herceg Novom, u organizaciji Mense Crne Gore, biće održano se u nedjelju, 1. decembra, sa početkom u 12 sati, u JU SMŠ „Ivan Goran Kovačić“. S obzirom da je Mensa Crne Gore i ove godine ostvarila saradnju sa Opštinom Herceg Novi, testiranje je besplatno za sve zainteresovane građane Herceg Novog.

Rok za prijavu je do četvrtka, 28. novembra do 23:59.

Za ostale zainteresovane kandidate koji nemaju prebavilište u hercegnovskoj opšini, cijena testiranja je 15€, dok za đake i studente iznosi 10€. Uplate se vrše na žiro račun br. ​520-14442-11 kod Hipotekarne banke, primalac uplate: Mensa Crne Gore, Podgorica. Na uplatnici je neophodno navesti ime i prezime kandidata (ukoliko ne uplaćuje kandidat, ime i prezime kandidata navesti u polju “Svrha uplate”), a polje “Poziv na broj odobrenja” popuniti matičnim brojem (JMB) kandidata.

Uplate se mogu izvršiti najkasnije do 29. novembra do 11:59h. U slučaju odustajanja, novac se ne vraća zbog organizacijskih razloga.

Pravo na testiranje imaju svi kandidati koji na dan testiranja imaju najmanje 16 godina, s tim da su maloljetni kandidati dužni da prilože ovjerenu pismenu saglasnost roditelja ili da se obrate upravi škole koju pohađaju.

Prijava za testiranje je obavezna i podrazumijeva popunjavanje prijavnog formulara koji se nalazi na sledećem linku: https://mensa.me/formulari/35393. Prijava sadrži vaše lične podatke koji se mogu koristiti za identifikaciju prilikom pristupa testiranju i za statističke obrade.

Svi kandidati prilikom pristupa testiranju treba da pokažu validan identifikacioni dokument.

Mensin test može se raditi najviše tri puta u životu, pri čemu između dva testiranja ne smije da protekne manje od godine dana. Članovi Mense mogu imati prednosti prilikom školovanja ili zapošljavanja kako u zemlji, tako i u inostranstvu.

Za više informacija – e-mail na  testiranje@mensa.me .

Najčitanije