8 C
Kotor

Slušaj online radio

“Biramo najbolje u turizmu i ugostiteljstvu – Tivat 2022”

Tivat – foto Miko Đuričić

Turistička organizacija opštine Tivat ove godine organizuje dodjelu nagrada sa ciljem afirmacije sektora turizma, unapređenja kvaliteta usluga, razvijanja gostoprimstva, podizanja turističke kulture i razvoja turističke ponude grada Tivta.

Pozivamo javnost – građane, turiste, zainteresovane subjekte, fizička i pravna lica, da direktno učestvuju i nominuju kandidate za dodjelu godišnjih nagrada u predviđenim kategorijama za kvalitet i doprinos razvoju turizma u Tivtu za 2022. godinu.

Najuspješnijima će se nagrada dodijeliti u sljedećim kategorijama:

Kompanije i institucije:

  1. Najbolje turističko preduzeće/kompanija
  2. Najbolji ugostiteljski objekat
  3. a) Hotel,
  4. b) Ugostiteljski objekat( restoran, picerija, konoba),
  5. c) Ugostiteljski objekat ( kafe bar)
  6. d) Domaćinstvo koje pruža usluge smještaja
  7. Najuspješnija turistička agencija
  8. Najbolja turistička manifestacija
  9. Najbolji u kategoriji sredstava informisanja iz oblasti turizma ( TV emisije, Radio emisije, Stručni časopisi, internet portali..)
  10. Najbolje plaže ( zakupci plaža)

Pojedinci:

  1. Najbolji direktor- menadžer turističko-ugostiteljske kompanije
  2. Najbolji hotelsko-ugostiteljski radnik
  3. Najbolji novinar
  4. Najbolji komunalni radnik

Dodjela priznanja Turističke organizacije Tivat u akciji “Biramo najbolje u turizmu i ugostiteljstvu“  organizuje se svake pete godine. Nagrada se dodjeljuje u obliku priznanja i plakete.

Tivat – foto Boka News

Sva pravna i fizička lica mogu dostaviti svoje prijedloge popunjavanjem upitnika koji se može preuzeti na dolje navedenom linku najkasnije do 15.10.2022.godine. Za predlog kompanija /preduzeća/ i institucija voditi računa da objekat posluje minimum 3 godine i da je dostupan gostu tokom cijele godine. Potrebno je unijeti i kratko obrazloženje o nominovanom uz eventualno slanje dokumentacije koju predlagač smatra za relevantnu, a mogla bi doprinijeti boljem isticanju kvaliteta i postignutih rezultata. Prijedloge, odnosno prijave za dodjelu nagrada u predviđenim kategorijama moguće je dostaviti Turističkoj organizaciji opštine Tivat i na e-mail adresu: milorad.karadzic@tivat.travel sa naznakom Prijava za nagradu „Biramo najbolje u turizmu i ugostiteljstvu” u Tivtu za 2022.g.

Online upitnik: https://forms.gle/6ENg2P81KcqZvHD8A

Najčitanije