25.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Blogeri iz Egipta: Poručićemo svima da moraju da posjete Crnu Goru

Foto NTO

Nacionalna turistička organizacija (NTO) bila je domaćin blogerima i influenserima iz Egipta koji su sletjeli prvim letom na relaciji Kairo – Podgorica, 26. jula.

Neki od najpoznatijih blogera i influensera, zajedno sa oko 70 turističkih agenata, stigli su u Crnu Goru, čime se Crna Gora prvi put otvorila za novo tržište – Egipat.

Ovo je bila prilika da se Crna Gora promoviše na ovako značajnom tržištu i putem društvenih mreža blogera i influensera sa ogromnim brojem pratilaca.

Tokom sedmodnevne posjete influenseri i blogeri su posjetili Budvu, Kotor, Perast, ali i centralni i sjeverni region Crne Gore. Imali su priliku da uživaju u izletima na Skadarskom jezeru, Lipskoj pećini, Crnom jezerom, Rijeci Crnojevića, te vide predivne panorame na mostu na Đurđevica Tari, Svetom Stefanu i Njegušima.

Dina Mihammed Abouelanin kazala je da je Crnu Goru doživjela kao izuzetno lijepu zemlju sa prirodnom ljepotom koja ostavlja bez daha i veoma ljubaznim ljudima.

„Reći ću svima iz Egipta da ukoliko planiraju da putuju u inostranstvo, imaju na umu Crnu Goru“, poručila je Mihammed Abouelanin.

Shereen Ragaie Abdellatif rekla je da joj se stvarno sviđa Crna Gora, posebno nevjerovatni pejzaži i priroda.

„Poručiću svim prijateljima da je moraju posjetiti. Najviše me je oduševilo Crno jezero. Zahvalna sam najboljem timu iz Crne Gore koji je bio sa nama“, poručila je Ragaie Abdellatif.

Tokom ove sezone realizovaće se ukupno osam čarter letova, a grupe će se smjenjivati svakog utorka, zaključno sa 20. septembrom, posljednjim danom važenja privremenog viznog režima za ovu godinu.

Ova studijska posjeta organizovana je zajedno sa turističkom agencijom Montenegro Tourist Service, uz podršku LTO Podgorica, HG Budvanska rivijera, Lipske pećine i kompanije Kormoran.

Izvor:Mina

Najčitanije