22.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Bokeški forum: Gospođo Laličić, hajde da sve ljude pustimo da na pet minuta prekrše zakon kako bi zadovoljili svoje potrebe i ugrožavali druge

Bokeljški forum

“Zahvaljujući predsjednici OO DPS Tivat Jovanki Laličić Tivat je danas bio predmet smijeha u crnogorskoj skupštini. Njena izjava da je gradonačelnik Tivta Siniša Kusovac „samo na pet minuta, zbog zdravlja i morske vode prekršio zakon“ je blago rečeno tragikomična”- navodi se u saopštenju Bokeškog foruma.

Čovjek koji je šef kriznog štaba, koji određuje poštovanje mjera, poziva na društvenu odgovornost, je ugrozio druge. Svuda u svijetu, taj čin bi snosio konsekvence, ne samo u vidu ostavke, nego i kazne kakve dolikuju njegovom grijehu. A Jovanka Laličić bi odgovarala za aminovanje pomenutog dijela neodgovornog gradonačelnika.

Gospođo Laličić, hajde da sve ljude pustimo da na pet minuta prekrše zakon kako bi zadovoljili svoje potrebe i ugrožavali druge. Tačno toliko, valjda svima vremena treba da krivičnim djelom i ugrožavanjem drugih sebe obezbjede na duži period. Mislite li da bi tih pet minuta izazvali anarhiju i haos? Vjerovatno ne, jer Vaši politički nalogodavci evo 30 godina protivno svim pravilima i zakonima pustoše ovu državu, pa Vam tih „pet minuta“ ne znače ništa. Iskreno se nadamo da nećete još dugo. Jer, ljudi Boke znaju, poručuju iz Bokeškog Foruma.

Najčitanije