15 C
Kotor

Slušaj online radio

Bokeški Forum: Više tužni, nego kružni

Kružni tok u Tivtu
“Građani Tivta dobili su novo ruglo u gradu. Kružni tok koji ne zadovoljava ni jedan saobraćajni standard i koji ne riješava ni jedan problem saobraćajnih gužvi. Ovaj tok više je tužni, nego kružni, posebno kad se zna da će zajedno sa onima koji još uvijek nisu završeni koštati Tivćanke i Tivćane koliko Svetog Petra kajgana” – kaže se u saopštenju Bokeškog Foruma.
1. Šta je dobijeno sa ovim tužnim tokom?
Apsolutno ništa. Sem nove još veće opasnosti koju sobom nosi. Izlazak iz bočnih ulica na Seljanovu, u Kalimanju, Dumidranu, Župi i Gradiošnici i dalje predstavlja ruski rulet. Ulice širine manje od četiri metra doprinose haotičnoj situaciji i to je nešto što je trebalo riješavati. Na Jadranskoj magistrali i dalje ćemo imati neviđene gužve, a zloslutno zvuče pozivi naših sugrađana da se na tužnom toku postave kamere, jer će on biti nepresušan izvor situacija za društvene mreže.
2. Da li će izvođači radova platiti penale za višemjesečno prekoračenje datuma završetka istih. Naravno da neće jer se poslovi u tivatskoj opštini završavaju rođačko-kumovskim-partijskim vezama te kao takvi izvođači nemaju ama baš nikakvu odgovornost ni prema institucijama ni prema građanima koji su svojim novcem platili i ovaj besmisleni projekat.
No tužni tok postao je naša stvarnost. Graditi se mora naročito u vrijeme izbora, pa čak i ono što nikom zdravorazumnom ne bi palo na pamet. Osim nesretnoj tivatskoj koaliciji. No, oni sa zdravim razumom odavno nemaju dodirnih tačaka” – kaže se u saopštenju Bokeškog foruma.

Najčitanije