16.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Budva – Manifestacija „Od Uskrsa do Vaskrsa“ od 15. do 24. aprila

Od Uskrsa do Vaskrsa

Nizom lijepih događaja za najmlađe, u Budvi će se obilježiti manifestacija “Od Uskrsa do Vaskrsa“ koju će Turistička organizacija opštine Budva realizovati u saradnji sa brojnim predškolskim i školskim ustanovama, nevladinim organizacijama, plesnim društvima i kreativnim pojedincima.

Događaji koji će početi već u petak, 15. aprila, održavaće se na platou ispred hotela „Mogren“ i „Avala“, a pored prepoznatljivih uskršnjih instalacija, koje će osmisliti budvanski umjetnici, sadržaj će upotpuniti karusel i ponuda budvanskih ugostitelja.

Tokom deset dana trajanja manifestacije, u prijepodnevnim i poslijepodnevnim satima je predviđen niz zanimljivih radionica, takmičenja, koncerata, priredbi, predstava, plesnih i folklornih nastupa, koji će se svojim sadržajem u potpunosti uklopiti u prazničnu, uskršnju atmosferu. Detaljan program nalazi se na oficijelnom web sajtu TO Budve – www.budva.travel

Od Uskrsa do Vaskrsa

Manifestacija „Od Uskrsa do Vaskrsa“ podržana je od strane privrednika Budve i redovnih partnera u realizaciji manifestacija Turističke organizacije opštine Budva: Megapromet d.o.o., restoran „Torch“, restoran „Pivnica Nik Gold“, autobuski prevoznici „Mediteran Express“ i „Kavex“, bioskop „Cadmus Cineplex“.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije