25.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Budva – prednovogodišnje zagrijavanje

Budva / foto Mediabiro

Prednovogodišnje zagrijavanje pod bedemima Starog grada: Dubioza kolektiv i elektronski zvuci zabavili Budvane i goste

Magičnom muzičkom uvertirom koja je obilježila prvi dan manifestacije ,,Budi u Budvi“, Opština i Turistička organizacija Budva (TO Budva), još jednom su dokazale zbog čega “kraljica“ turizma više od dvije decenije važi za pravi novogodišnji centar zabave i fantastičnog provoda.

“Prema informacijama kojima raspolažemo, u Budvi je prije dva dana zabilježena brojka od oko 12.000 registrovanih gostiju. Svakako, u narednim danima očekujemo ih više“, poručili su iz TO Budva.

Sa grandiozne bine duge 20 metara, već u 17 sati, u saradnji sa ,,Sea Dance festivalom“ čuli su se zvuci elektronske muzike u izvođenju lokalnih di-džejeva Chbx-a i Burkakke-a.

,,Jako mi je drago što nastupam u mom gradu. Jedna velika organizacija i bina su jako bitni za di-džeja koji se probija na ovim prostorima. Smatram da će doček 2023. godine u Budvi ispuniti očekivanja, a vjerovatno i više“, izjavio je neposredno pred nastup Nikola Bečić, poznatiji kao di-džej Chbx.

Svestrana umjetnica iz Beograda, di-džejica Stellarcompanion, pretvorila je zidine Starog grada u pravu plesnu arenu.

,,Jako mi je drago što sam ovdje, pod okriljem ,,Sea Dance festivala“ i što ćemo ovu godinu da ispratimo uz more, talase i dobar zvuk“, kazala je talentovana muzičarka.

Bosanskohercegovačka grupa ,,Dubioza kolektiv“ i ove godine napravila je fantastičnu žurku i zabavila mnogobrojne goste iz regiona, a i šire.

,,Svirali smo u Budvi prije tri, četiri godine, ali nikada na dočeku Nove godine.  Nadamo se da ćemo za koju godinu da ga ,,zakucamo“, a u međuvremenu ćemo ljeti dolaziti“, obećao je u ime benda frontmen, Brano Jakubović.

Najatraktivnije i najtraženije elektronsko ime današnjice, Denis Sulta, priredio je nezaboravan performans, dok je prvo praznično veče zaokružio nastup jednog od najvećih di-džej imena sa domaće i svjetske scene, Marka Nastića.

Izvor:Mediabiro

Najčitanije