18 C
Kotor

Slušaj online radio

Cadmus Cineplex prikazuje od 14. do 20.2

repertoar

NOVI FILMOVI

ALITA: BORBENI ANĐEO

Od dva vizionara i filmska stvaraoca, Džejmsa Kamerona (Avatar) i Roberta Rodrigeza (Grad greha), stiže Alita: Borbeni anđeo, epska avantura o nadi i snazi.

Kada se Alita probudi bez sjećanja, u budućem svijetu koji ne prepoznaje, pronalazi je Ajdo, saosjećajni doktor koji uviđa da je negdje duboko u ovoj napuštenoj kiborgskoj ljušturi srce i duša mlade žene sa izuzetnom prošlošću. Dok se Alita navikava na svoj novi život i opasne ulice Ajron sitija, Ajdo pokušava da je zaštiti od njene misteriozne prošlosti, dok njen novi, urbani drug Hugo hoće da joj vrati sjećanja. Ali, kada smrtonosne i korumpirane sile koje vode grad napadnu Alitu, ona saznaje istinu o svojoj prošlosti, ona posjeduje borbene vještine koje moćnici žele po svaku cijenu da kontrolišu. Ako bi ostala van njihovog domašaja, ona bi bila ključ u spasavanju njenih prijatelja, porodice i svijeta u kome je odrasla.

BERLIN, VOLIM TE

Najnoviji film iz antologijske serije GRADOVI LJUBAVI koju je 2006. godine lansirao Emanuel Benbihi.

U prethodnim nastavcima obrađene su romantične priče u Parizu, Njujorku i Rio de Žaneiru. Svaki film sastoji se od najviše 10 epizoda koje ilustruju univerzalnost ljubavi u velikim gradovima širom svijeta.
Berlinska priča sastoji se od devet epizoda. Mogla bi se nazvati i ”Berlin koji volim” gdje se spajaju različiti muškarci i žene i pričaju svoje ljubavne priče. Emocije izviru iz poznatih mjesta u gradu, ali i iz skrivenih ćoškova gdje cvjetaju stare i nove ljubavi.
Sve priče su povezane tranzicionim sekvencama.
Glavna ideja serijala je da se dobije impresija grada kao živog organizma koji diše i voli i kroz multikulturalnu identifikaciju čini da ljudi dijele među sobom emocije univerzalne ljubavi.

SREĆAN DAN SMRTI 2

Džesika Rut predvodi ekipu u nastavku filma punog neočekivanih obrta i zapleta, koji je oduševio publiku 2017. godine.

Ovog puta, naša junakinja, Tri, shvatiće da je umiranje iznova i iznova mnogo lakše od izazova koji tek slijede i opasnosti koja ih vrijeba.
Producent i reditelj prvog filma, Džejson Blum i Kristofer Landon, vratili su se da naprave novo poglavlje, SREĆAN DAN SMRTI 2.

KAKO UHVATITI NEŽENJU

Reeves i Ryder glume Franka i Lindsay, goste koji su pozvani na vjenčanje, a zajedničko im je to da ne vole ništa živo, sve im smeta i ne podnose društvo drugih ljudi.

Upravo će ta zajednička netrpeljivost postati ono što će ih približiti jedno drugome. Kako će sve završiti – velikom ljubavi ili velikom svađom?

Najčitanije