21 C
Kotor

Slušaj online radio

Casa del Mare – Humanitarna večera za kulinarsko obrazovanje učenika Resursnog centra za sluh i govor u Kotoru

U Casa del Mare Mediterraneo hotelu u Kamenarima protekle subote održana je humanitarna večera, sa ciljem sakupljanja novčanih sredstava za kulinarsko obrazovanje učenika Resursnog centra za sluh i govor u Kotoru.

Večeri su prisustvovali predstavnici velikih kompanija, banaka i diplomatskog kora, te i redovni gosti Casa del Mare hotela.

Šefovi iz svih sedam hotela grupacije Casa del Mare i plažnog bara i restorana Bocasa, koji posluje u sklopu grupacije, predstavili su svoje matične kuće kroz osam signature jela, uparenih sa vinima vinarije Plantaže 13. jul, koja je ujedno bila partner ove humanitarne noći. Tokom večere održana je aukcija, na kojoj su najdarežljiviji ponuđači dobili arhivska vina Plantaža, te potpisane dresove crnogorskih proslavljenih fudbalera Stevana Jovetića i Dejana Damjanovića.

Casa del Mare Mediterraneo hotel – humanitarno veče

Sav novac sakupljen tokom večere biće investicija u budućnost učenika Resursnog centra iz Kotora.

Ova večera samo je jedna u nizu društveno odgovornih i drugih zanimljivih i posvećenih aktivnosti hotelske grupacije Casa del Mare planiranih za jesen i zimu 2019/2020. Hotel Mediterraneo je prvi hotel ove grupacije i zajedno sa Bocasa plažnim barom i restoranom otvoren je tokom čitave godine.

Najčitanije