24.5 C
Kotor

Slušaj online radio

Dan zaljubljenih na obali Porto Montenegra

Valentines day

Dan zaljubljenih na obali Porto Montenegra biće obilježen atraktivnom i dinamičnom agendom u hotelu Regent i tivatskom nautičkom naselju od 14. do 16. februara – hotelsko iskustvo sa pet zvjezdica za dvoje, koncerti i projekcije filmova, pozorišna predstava, svečana večera, jedinstveno gastro i šoping iskustvo po atraktivnim cijenama, joga sesije i časovi tanga samo su neki od sadržaja za goste Porto Montenegra.

Hotel Regent, za noćenja u periodu od petka 14. februara do nedjelje 16. februara u okviru vikenda ljubavi, pripremio je izuzetne ponude poput atraktivne cijene deluxe sobe sa pogledom na more, bocom vina i slatkim delicijama, po cijeni od 99 eura za dvoje. Dodatni benefiti uključuju i 50% popusta na masaže u SPA centru hotela.

Hotel sa pet zvjezdica u srcu Porto Montenegra ove godine zaista slavi ljubav te će goste hotela, koji zaprose svoje ljepše polovine u Regentu, u okviru vikenda ljubavi nagraditi jednom besplatnom noći za Valentinovo 2021. godine pod uslovom da objave post na društvenim mrežama sa oznakom lokacije Regent Porto Montenegro i fotografijom koja dokazuje vjeridbu.

Oni koji Valentinovo planiraju obilježiti večerom za dvoje, Regent je idealna romantična adresa i ovog 14. februara. Svaki gang će imati posebnu muzičku podlogu i izvođača te dodatni element iznenađenja po kojem će gosti pamtiti ovaj dan zaljubljenih. Druga edicija romantične večere biće služena u restoranu Murano 15. februara u 19:30 časova.

Regent

Tokom svih dana vikenda 14 – 16. februara, posebne gastronomske ponude očekuju zaljubljene poput čokoladnog fondua za dvoje, tematski kreiranih kolača i torti idealnih za slatko Valentinovo te specijalno kreirani kokteli za dvoje po cijeni od 15. eura.

Na glavnoj promenadi PM-a,  tokom svih dana ovog globalnog praznika koji slavi ljubav, sve posjetioce će osvojiti autentična pijaca domaćih crnogorskih proizvoda, cvijeća, knjiga i suvenira sa tematikom ljubavi. Ljubav je humanost, i pod ovim sloganom organizuje se humanitarna akcija cvjećare Gardenija i Porto Montenegra – svi koji kupe romantične svijeće tokom ovih dana na štandu,  novac od prodaje ide za gradnju dječjeg igrališta u Centru za djecu sa posebnim potrebama Tivat – naime, svi prihodi od prodaje romantičnih svijeća sa štanda cvjećare Gadenija ići će kao doprinos gradnji dječijeg igrališta u Centru za djecu sa posebnim potrebama Tivat.

Besplatne joga sesije zakazane su svakog dana od 8 sati, a tango časovi od 16h u Ballroom-u hotela Regent i otvorene su za javnost, a projekcije ljubavnih filmova od 20h u atraktivnom enterijeru Blue room-a Porto Montenegra.

Specijalne popuste gastro iskustva pripremili su  restorani Al Posto Giusto, Gallardo i One, kao i Crush Wine station, Kafeterija i sladoledžinica Moritz. Posebno šoping iskustvo, sa popustima pripremili su Cavalli Class (30% do 50%), Genny (50% na ljetnju kolekciju, 15 – 50% na zimsku kolekciju) Heidi Klein (60%) Max Mara (15%), Paul&Shark (15%), kao i Shubeshu (60%)i Twin Set & Pinko (15%) i Mooi dok će Sportski klub Porto Montenegro tokom ovih dana svim gostima dati 50% na sve masaže za dvoje i igranje tenisa na otvorenom i zatvorenom terenu. Za svako farbanje i šišanje kose klijenti dobijaju besplatan tretman Clinix vlaknima u Vlado Hair Design dok je Pura Vida ponudila posebne popuste na svoju ponudu.

Muzički performans zakazan je za petak 14. februar u 18 sati u Venice Square-u Porto Montenegra, a žurka u The Clubhouse-u počinje u 21 sati. Subotu, 15. februar će obilježiti nastup Giselle benda u Venice square-u od 18h. Isječak iz predstave Tre sorele u Regent-u, u produkciji Centra za kulturu Tivat zakazan je za 20h, a žurka počinje u 21 sati u Blue room-u.

Najčitanije