8 C
Kotor

Slušaj online radio

Dječija opštinska liga u malom fudbalu okupila više od 100 mališana

Dječija oopštinska liga

U Herceg Novom je proteklog vikenda počela Dječija opštinska liga u malom fudbalu, u organizaciji „Polino sporta“ i pod pokroviteljstvom Opštine Herceg Novi.

Sezona 2020 okupila je više od stotinu učesnika, godišta 2010, 2011. i 2012, koji će se tokom narednih 10 sedmica boriti za titulu opštinskog prvaka u malom fudbalu.

Ligu je zvanično otvorio sekretar za društvene djelatnosti i sport Darko Klasić, koji je djeci i njihovim roditeljima poručio da je ponosan jer je lokalna samouprava i ove godine podržala organizaciju ovakvog događaja, u kojem učestvuje veliki broj novskih mališana.

-Očekujemo od vas dobru igru i fer plej, biće i pobjeda i poraza, datih i primljenih golova, ali znamo da će vam to biti osnova na kojoj ćete dalje rasti i sazrijevati kao sportisti. Iz svojih iskustava i uz vaše vrijedne trenere izvući ćete vrijedne pouke, poručio je Klasić.

Podsjećamo da je Sportska  hala „Polino sport arena“, svečano otvorena krajem prošle godine u Sutorini. Nakon što je pijavica pogodila  naš grad sredinom 2018. godine, te uništila objekat-balon u Meljnama, porodice Šukurica i Božović izgradile su novi sportski objekat u Sutorini, uz podršku Opštine Herceg Novi.

Najčitanije