20.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Dobrodošlica na trajektu

Kao i prethodne godine Turistička organizacija Tivat 1.jula je organizovala prvi doček gostiju na trajektnoj liniji Kamenare – Lepetani koji dolaze u Tivat i Crnu Goru.

Predstavnici TO Tivat zajedno sa članovima KUD „Boka” djelili su gostima priganice i propagandni materijal o Tivtu ( mape Tivta, katalog privatnog smještaka, INFO letak o Crnoj Gori, kalendar dešavanja TOT  kao i program festivala Purgatorije CZK TIvat ) kao i male simbolične poklone, mimo propagandnog materijala.

„Gosti su bili prijatno iznenađeni ovakvom dobrodošlicom od strane Turističke Organizacije Tivat a na trajektu smo sreli goste koji dolaze uglavnom iz Mađarske, Hrvatske , Bosne i Hercegovine, Srbije, Albanije, Slovenije.

Planiramo da ovakav doček i dobrodošlicu nastavimo kao i prethodne godine u toku cijele turističke sezone i na taj način učinimo još prijatniji dolazak i boravak u Tivtu i Crnoj Gori svim domaćim i inostranim gostima“ – saopšeno je iz TO Tivat.

Sledeći doček gostiju na trajektu planiran je za 11. jula.

Doček turista na trajektu
Doček turista na trajektu

U Tivtu 3547 gostiju

Prema podacima Turističke organzacije u svim vidovima smještaja u Tivtu boravi 3547 gostiju ili 9 odsto više nego u istom periodu prošle godine. U privatnom smještaju odmara 2934 gosta, u hotelima 535, u odmaralištima 45 i u kampovima 33 gosta. Među turistima je 3477 iz inostranstva i 70 iz Crne Gore.

Najčitanije