13.7 C
Kotor

Slušaj online radio

Doček 2020. u Tivtu – uz klizalište na pjeni od mora, nastupiće, Lexington Band, Miligram, Marija Šerifović, Saša Kovačević, Nataša Bekvalac…

Sa pressa direktorica TO Tivat – Gabrijela Glavočić – foto Boka News

Lexington Band, Miligram, Marija Šerifović, Saša Kovačević, Nataša Bekvalac, samo su neka od imena su koja će nastupiti tokom bogatog novogodišnjeg programa na gradskoj rivi Pine u Tivtu, pod sloganom „Tivat ZIMSKA BAJKA 2020”.

Novogodišnji program ove godine na Pinama počeće nešto ranije, u odnosu na prethodne godine.

„Tivat ZIMSKA BAJKA 2020” počinje 25. novembra, velikim otvaranjem klizališta uz koncert Nataše Bekvalac i Magla Band-a, najavila je direktorica TO Tivat Gabrijela Glavočić.

Rivu Pine će pored klizališta, na kojem će Tivćani i njihovi gosti moći uživati u narednih mjesec dana, krasiti i okićene gastro kućice, dočaravajući prazničan duh sve do završetka Novogodišnjeg programa 3.januara.

Nova godina 2020.

U tim danima, biće održani brojni božićni sajmovi, humanitarni bazari, raznovrsni tematski sadržaji, muzički koncerti, dnevni događaji kućica, cjelodnevna zabava za najmlađe uz „Čarobnu šumu”, dječiju predstavu na ledu i tradicionalni koncert Leontine sa gostima, ali i brojne druge aktivnosti tivatske djece, djeci na dar.

Glavni Novogodišnji program rezervisan je za 31.decembar 2019. godine i doček Nove godine uz koncert Lexington Band-a i Miligram-a, dok će 01. januara 2020. godine nastupiti Marija Šerifović i Saša Kovačević.

U ostalom dijelu programa goste u Tivtu će zabavljati Van Gogh – 28. decembra, Vlatko Stefanovski i NY Rock Symphony – 29. decembra 2019. godine, Ana Stanić & Pop simfonija – 02.januara i mnogi drugi gosti iznenađenja.

Udruženje ugostitelja i hotelijera Tivat u toku „Tivat ZIMSKA BAJKA 2020” organizovati će i jedno klapsko veče.

Direktorica TO Tivat – Gabrijela Glavočić foto Boka News

Direktorica Glavočić je kazala da su organizatori Turistička organizacija Tivat u saradnji sa partnerima (Opština Tivat, Udruženje ugostitelja i hotelijera Tivat,  Porto Montenegro, Luštica Bay i Brand New Tivat) obezbjedili budžet od oko 200.000 eura (TO Tivat 80.000  eura, Opština Tivat 60.000 eura, Porto Montenegro 10.000 eura, Luštica Bay 10.000 eura, Udruženje ugostitelja i hotelijera Tivat i ostali sponzori.

Nova godina 2020.

Prema njenim riječima, osnovna ideja kod odabira izvođača za Doček nove godine je bilo targetiranje mlađe publike.

“Odlučili smo da prvo u Tivtu predstavimo Novogodišnji program dočeka 2020. nakon čega siljedi aktivna regionalna kampanja u Sarajevu, Beogradu, Dubrovniku. Počinje digitalna i medijska kampanja, kao i reklamiranje na bilbordima u regionu. Doživite svoju bajku na Rivi Pine i iskusite čari primorske zimske idile u Tivtu” – kazala je Glavočić.

Klizalište na pjeni od mora

Nova godina 2020.

Ljubitelji klizanja od 25. novembra do 25. decembra biće u prilici uživati u zimskim čarima ovog sporta na gradskoj rivi Pine. Biće postavljeno klizalište na 200 metra kvadratnih, a klizaljke će se moći iznajmjiti za jedan euro na sat.

TO Tivat za postavljanje klizališta sa pratećim svjetlosnim efektima izdvojila je 20.000 eura.

Najčitanije