20.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Doček Nove godine na Škveru uz Dragoljuba Đuričića, a 1. januar uz Miligram

Herceg - Novi panorama ulaza u Boku i pogled na Škver
Photo: Boka News

Novljani i njihovi gosti Novu godinu će dočekati na Škveru uz Dragoljuba Đuričića i njegov bend , dok će 1. januara uveče goste zabavljati etno-rok grupa Miligram, dogovoreno na sastanku predstavnika opštine i ugostitelja.

Novu 2015. godinu, Novljani i njihovi gosti dočekat će uz bend i vokalne izvođače Dragoljuba Đuričića. Prije njih će nastupiti poznata klupska pjevačica Sonja Bakić iz Beograda sa svojim bendom „Džajv“. Ona će, kako je dogovoreno, nastupiti i 1. januara u podne.

U drugoj novogodišnjoj noći ( između 1. i 2. januara) nastupiće poznata etno-rok grupa „Miligram“. Prije njih, do 23 sata goste će zabavljati di džej koji će biti angažovan za tu priliku. I prve i druge večeri očekuje se dobra atmosfera i štimung. Za to će se pobrinuti i ugostitelji sa Škvera koji obećavaju kvalitetnu ponudu. Svi lokali – Stanica, Citadela, Admiral, Blu fin, konobe Feral i Cogo, Porto, Nautika i DoDo biće otvoreni i imaće kako najavljuju i ekstra ponudu. Obećali su da će svoje objekte bogato okititi i osvjetliti novogodišnjim iluminacijama. Smještaj i hranu za muzičare obezbjeđen je u ugostiteljskom objektu Stanica.

Na sastanku kod predsjednika opštine Milana Vajagića, kome su prisustvovali sekretar društvenih djelatnosti Vladimir Žutković, predstavnik Herceg festa Vojislav Kilibarda i predstavnici ugostitelja sa Škvera Nemanja Dulović i Nikola Vuković, danas je dogovorena konačna verzija muzičkog programa za prvu i drugu novogodišnju noć.

Na sastanku se čulo da će muzički program na Škveru koštati 20.000 eura a da će sa preostalih 10.000 eura, biti plaćena tehnika , bina, obezbjeđenje i sve ostale prateće potrebe. Novac je obezbjedila Opština Herceg Novi.

Najčitanije