24.2 C
Kotor

Slušaj online radio

DPS Kotor: 190 neistina Vladimira Jokića

DPS Kotor: 190 neistina Vladimira Jokića
Kotor – foto Boka News

Od Meriota ništa. Mövenpick biće, ali još jedno ništa. Izletište na Vrmcu i proširenje ulice Iva Brkanovića slučajno pomenuto, a namjerno zaboravljeno. Novih parking mjesta ni na vidiku. Kanalizaciona mreža Prčanj-Stoliv, Risan-Perast, čekamo početak radova već 4 godine? Što ćemo sa sanacijom bedema i fontanom kod Dojmija? Od najavljenih 190 projekata za 2023. (kako je predsjednik Opštine najavio u intervjuu za Lokalni javni servis 30. 12. 2022.) u našem gradu nije se realizovalo skoro ništa, ni na polovini 2024. godine, saopšteno je danas iz OO DPS Kotor.

Pompezne najave, obećanja i gotovo 190 neistina morate objasniti građanima Kotora. Ne kažemo da baš ništa nijeste uradili, ne možemo i mi to da krijemo od naših sugrađana. Jeste. Poboljšali su se imovinski kartoni, a vi najbolje znate čiji. Za vas je mnogo i 190 glasova, a ne 190 projekata. Toliko posla nijeste uspjeli završiti od 2016, a ne za jednu godinu.

Od Kabineta ste napravili rođendaonicu, a od grada ilegalnu deponiju. Uostalom, malo ste uradili kad je sve stalo u jednom saopštenju.

Zanima nas hoćete li još jedanput, onako odvažno, svu krivicu preuzeti na sebe, kako ste to uradili nebrojeno puta do sada, bezuspješno štiteći loš rad ,,reformisanih“ opštinskih  službi i njihovih rukovodioca.

Političku korupciju i ucjene i da ne pominjemo.

Što se tiče organizovanja muzičkih hepeninga, skidamo kapu – napredovali ste od baletskih predstava sa 3 gledaoca. Leba i igara, jer to je ono što po vašem mišljenju ovom narodu treba, a za projekte ako i kad bude.

Ono što ste u intervjuu za Lokalni javni servis kazali na početku je zapravo jedina istina, samo što se odnosi na ovu, a ne na prošlu godinu: ,,Mislim da će ovu godinu najbolje označiti njen kraj, bar kad je u pitanju reforma lokalne samouprave.” – saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Kotor.

Najčitanije