35.2 C
Kotor

Slušaj online radio

KK Primorje 1945 Herceg Novi – u godini jubileja plavo-žuti nastavljaju još jače

KK Primorje

Spremni da godinu jubileja obojimo uspjehom: plavo-žuti nastavljaju još jačeSa ponosom objavljujemo da je sedam ključnih igrača, uključujući kapitena tima Slobodana Miljanića, produžilo svoje ugovore sa KK Primorje 1945. Miljanić će i ove sezone biti lider plavo-žutog tima čija će okosnica biti Dejan Bjelić, Dragoje Đoković, Veselin Kovačević, Novak Obradović, Aleksandar Bulatović i Vladimir Ilić.

Na ovaj način, kontinuitet i stabilnost tima osigurani su, čime dodatno jačamo naše redove za izazove koji nas očekuju u predstojećoj takmičarskoj sezoni. Produženje ugovora ovih igrača od velike je važnosti za timsku koheziju i nastavak uspješnih nastupa na terenu.

Uz novog trenera Marka Ičelića, ali i nekoliko pojačanja koja su pred samom realizacijom, plavo-žuti tim u novu sezonu ulazi sa snagom i energijom da svoj grad predstavi na najbolji mogući način.

Ova sezona je posebno važna za naš klub, jer ćemo obilježiti 80 godina postojanja i kroz brojne aktivnosti i događaje u narednom periodu prisjetiti se bogate istorije i uspjeha KK Primorje 1945, dok istovremeno gledamo naprijed sa optimizmom i ambicijama.

Najčitanije