5.5 C
Kotor

Slušaj online radio

DPS Kotor: Krivotvorenje i gruba zloupotreba glasanja na sjednici SO Kotor (Video)

Demokratskoj partiji socijalista nedavno je dostavljen snimak na kome se jasno vidi krivotvorenje i zloupotreba glasanja koja se desila na sjednici Skupštine opštine Kotor, koja je održana 24. marta 2022. godine. Ovaj inkriminišući materijal, na kome se vidi da čin glasanja ne obavlja odbornik koji je prozvan, i koji je jedini ovlašćen da glasa, već to čini drugo lice, za koje je utvrđeno da je Milica Ljutić, izabrana 2020. godine za odbornicu na listi DPS, jasan je pokazatelj da je došlo do kršenja Zakona o izboru odbornika i poslanika.

Dejan Ognjanović i Milica Ljutić, dva su člana koji pored Mladena Donkovića čine tročlanu grupu za koju postoje osnovi sumnje da je pod pritiskom i političkom korupcijom zloupotrijebila mandat koji je dobila od Demokratske partije socijalista, zbog čega su izbačeni iz partije.

Povodom protivzakonitog djelovanja Milice Ljutić, zloupotrebe i krivotvorenja glasanja, kao i pomaganja u sprovođenju čina političke korupcije, Opštinski odbor DPS Kotor ubrzo će obavijestiti javnost o svojim narednim potezima.
Opštinski odbor DPS Kotor

Najčitanije

rsojevka