14.7 C
Kotor

Slušaj online radio

DPS Tivat: Markoviću, Tivat je naša zajednička kuća, trebalo bi da je tako doživljavate

Tivat – Centar

Učešće predsjednika Skupštine opštine Tivat Miljana Markovića govori da ni Tivat nije ostao po strani u ovoj sagi o poslušništvu ispisanoj u Narodnoj skupštini Republike Srbije, zahvaljujući kojoj je šest crnogorskih opština, zbog istupa svojih čelnika stavljeno na stub srama, saopšteno je danas iz Opštinskog odbora DPS Tivat.

Na ovaj način, demonstrirao je nepoštovanje Crne Gore, u kojoj prima funkcionersku platu, pa ga podsjećamo, da uprkos njegovim manipulativnim govorima koji se odnose na ugroženost Srba, u ovom gradu godinama je vladao međunacionalni i međuvjerski sklad.

Upravo istupajući na ovaj način, kao predstavnik politike koju zastupa, svojim neodgovornim djelovanjem stvara jaz između komšija i prijatelja, Tivćanki i Tivćana.

DPS Tivat

Njegove nesporno velike napore da Demokratsku partiju socijalista stavi u negativan kontekst najbolje trajno delegitimišu činjenice, koje se pred očima same od sebe ukazuju svakome ko je ikada prošetao Tivtom, a odnose se na nepobitnu istinu da je naša partija predvodila ovaj grad na način što ga je razvila u evropsku turističku metropolu, pretvorila Tivat u ekskluzivnu cjelogodišnju destinaciju, te da plodove takvog rada i pozicioniranja našeg grada na svjetskoj turističkoj mapi danas, na naše zadovoljstvo, uživaju naše sugrađanke i naši sugrađani.

U krajnjem, poručujemo da bi Markoviću bolje bilo da se kao odgovorni lokalni funkcioner pozabavi strategijom daljeg razvoja naše zajedničke kuće, Tivta, čime bi se dodatno unaprijediti uslovi za život i rad u našem gradu, poručuju iz Opštinskog odbora DPS Tivat.

Najčitanije