17.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Dr Štilet: IV kongres Udruženja dermatovenerologa Crne Gore biće održan na Žabljaku

dr Štilet

IV Kongres Udruženja dermatovenerologa Crne Gore održati će se od 4. do 7.jula  2019. godine na Žabljaku. Kako je kazao za naš portal dr Predrag Štilet, predsjednik Udruženja dermatovenerologa Crne Gore, organizatori će se potruditi da ponude nesvakidašnji spoj kvalitetne edukacije iz dermatologije i estetske medicine, kao i nezaboravno druženje u očaravajućem ambijentu jedne od najljepših planina u Crnoj Gori.

„Ponudićemo veoma zanimljiv sadržaj i aktuelna predavanja eksperata iz različih oblasti dermatologije i estetske medicine u obliku koji će omogućiti neposrednu primjenu ovih znanja u svakodnevnom radu sa pacijentima.

Pored toga, organizovaćemo nekoliko atrakvnih satelitskih simpozijuma i radionica u kojima će učesnici moći praktično da ovladaju izabranim tehnikama. Uz sadržajno bogat stručno-naučni program učesnici će imati dovoljno vremena za druženje i opuštanje, kao i bogat izbor zanimljivih turističkih odredišta u okolini“, kazao nam je dr Štilet.

On je pozvao sve zainteresovane da se jave na e mail dr.stilet@t-com na tel +382 69 36 36 22 ili na FB stranu Udruženje dermatovenerologa Crne Gore

dermatolozi

Udruženja dermatovenerologa Crne Gore osnovano je 2007. godine.

Najčitanije