20.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Državno prvenstvo u ribolovu štapom iz barke za seniore – Milosavljević odbranio titulu

U Baošićima proteklog vikenda u tehničkoj organizaciji KSR “Ribar” održan je II krug državnog prvenstva štapom iz barke za seniore, na kojem je prvo mjesto osvojio Dejan Sijerković (“Ribar” Baošići) sa 3.932 boda, drugo Zdravko Damjanović (“Ribar” Baošići) sa 3.708, a treće Marko Radosavljević (“Igalo”) sa 2.472 boda.

Na osnovu rezultate ovog i I kruga, koji je održan prije dvije nedelje u Meljinama, titulu državnog prvaka za 2021. godinu u ovoj discipline osvijio je Aleksandru Milosavljeviću iz KSR “Igalo” sa 7 plasmanskih bodova.

Srebrna medalja pripala je Ivanu Dejanoviću (“Delfin” Budva) sa 8, a bronzana Dejanu Sijerkoviću (“Ribar”) sa 12 plasmanskoh bodova. Slijede Zdravko Damjanović (“Ribar”) sa 12, Slobodan Svilanović (“Ribar”) sa 14, Boris Šuntić (“Nirvana” H. Novi), Radovan Popović (“Sipa” Tivat), Ljubinko Vrbanja (“Sabljarka” Meljine) svi sa po 15 plasmanskih bodova itd.

Takmičarska sezona nastavlja se već iduće nedelje, kada će se u Budvi održati prvi krug državnog prvenstva štapom iz barke za junior U21, a zatim 13. juna u Igalu 22. Kup mimoza u sportskom ribolovu, koji zbog nepovoljne epidemiološke situacije nije moga da se održi u uobičajnom terminu u februaru.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije