24.5 C
Kotor

Slušaj online radio

Evropski tim za Herceg Novi: U laži su kratke noge, a predmet u SDT-u sve duži

Herceg Novi – foto TO HN

U Turističkoj organizaciji Herceg Novi (u daljem tekstu KTO Herceg Novi) vlada anarhija. Narodski rečeno “ne zna se ko pije a ko plaća”, ili ipak zna se ko plaća, građani Herceg Novog.

Kao što ste mogli čuti i vidjeti na jučerašnjem zasijedanju lokalnog parlamenta direktorica KTO Herceg Novi gospođa Milja Vitorović iznosila je neistinu za neistinom, od varanja javnosti i lokalnog parlamenta da imaju saglasnost Nacionalne turističke organizacije za rebalans budžeta za 2023. godinu, do toga da ugovor za famozni ledeni tobogan, najskuplji u istoriji ledenih tobogana, nije potpisan, kaže se u saopštenju Kluba odbornika “Evropski tim za Herceg Novi”.

Slobodnim pristupom bazi Portala javnih nabavki Crne Gore javnost može uvidjeti da je ipak ugovor potpisan i to dva dana prije zasijedanja lokalnog Parlamenta tačnije 29.01.2024. godine ( https://cejn.gov.me/tenders/view-tender/67307 )

Postavlja se pitanje kako ako KTO Herceg Novi nije imala usvojen budžet.

Neshvatljivo je da je gospođa Vitorović zaista mislila da će ovo proći neprimijećeno.

DPS – Evropski tim za Herceg Novi

Gospođa Vitorović i gospodin Otović još jednom su obmanuli većinu odbornika vlasti i prosto ostaje nejasno zašto je ovo odgovaralo odbornicima Demokratske Crne Gore u Herceg Novom koji su po drugi put usvojili nezakonita akta i “džoker” odbornicima spasili direktoricu i Izvršni odbor KTO Herceg Novi od sigurnih smjena.

Ono od čega ih neće spasiti su tužbe i Specijalno državno tužilaštvo koje je već zakucalo na vrata Opštine Herceg Novi i KTO Herceg Novi.

Lokalni parlament pretvorio se u parlament bezakonja i apsurda, nonsensa i nemorala zbog čega smo i napustili posljednje zasijedanje.

Gospodine Katiću, gospodine Otoviću, gospodine Radman, gospodine Lučiću i Lazareviću, gospodine Kruniću, vi ste platili tobogan cca. 120.000,00 eura novca građana Herceg Novog, nije kriva Milja Vitorović i Izvršni odbor, vi ste krivi! – kaže se u saopštenju Kluba odbornika “Evropski tim za Herceg Novi”.

Najčitanije