15.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Humanitarna zabava “Tivat pazi svoje ljude”

jk delfin

Jedriličarski klub Delfin i prijatelji pozivaju na cjelodnevnu humanitarnu zabavu naslovljenu „Tivat pazi svoje ljude“,  pomoć za liječenje naše sugrađanke, jdriličark Jelene Prekajski. Zabava će biti održana u subotu, 6.juna od 10 do 22 sata na mulu ispred kluba, a uključuje zabavni, gastro i edukativni program.

Program se sastoji od tri segmenta- prezentacije, edukacije i konzumacije. Gosti će biti u prilici da uživaju u muzici bokeljskih bendova, uče da prave priganice i palačinke, poziraju za profesionalni portret, nauče osnove tehnike makrame u društvu Meštara o’ konopa. Ali i da guštaju u marendi, objedu i večeri, koje će renomirani lokalni kuvari pripremati na licu mjesta.

„Za marendu imamo palačinke, priganice i burek. Objed nam pada i u ribu i u meso na gradele, dok ćemo za večeru, zahvaljujući sponzorstvu lokalnih picerija, posjetiocima ponuditi pizzu,“ objašnjava šef organizacije, Eldin Kuba Omeragić.

Na svojevrstan način, koristimo priliku da se zahvalimo svima koji su do sada pomogli akciju „Jelena#BudiOptimist“, koju nastavljamo u svom stilu. Danas smo zajedno da pošaljemo Jeleni lijepe misli i dodatnu podršku, ali i da pozdravimo ljeto i početak jedriličarske sezone,“ kaže Kuba.

Najčitanije