17 C
Kotor

Slušaj online radio

“Fešta na skalama”

Fešta na skalama
Treća  Fešti na skalama održati će se u utorak i srijedu, 22. i 23. avgusta u Herceg-Novom, u organizaciji NVO “Ruke” uz podršku Turističke organizacije Herceg Novi, Opštine Herceg Novi, Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja u Vladi RCG  i u saradnji sa brojnim partnerima, saradnicima i izlagačima, koji su pomogli u proteklom periodu, da sačuvamo i razvijemo projekat Stađunskih fešti, poručuju organizatori.
Prvi dan Fešte na skalama realizuje se u saradnji sa kompanijom Lighthouse u Gradskoj kafani.
Ljetna trpeza će biti postavljena od 20 sati, konzumacija je donatorska, prikupljamo sredstva za produkciju knjige Novski stađuni i dio usmjeravamo za djecu sa smetnjama u razvoju.
Fešta na skalama

Uz specijalitete lokalnih restorana, delicije od smokava i grožđa naših domaćica i organizacija, i vino domaćih proizvođača, pripremili smo reviju šešira koji su inspirisani plodovima ljeta, ručno rađenog nakita Dorra Nuova, a sa Boka bendom snimamo spot za pjesmu “Uzmi smokvu”.

probaj domaće

Biće veselo na skalama i 23. avgusta, izložba domaćih proizvoda i rukotvorina će potrajati od 18 – 23 sata, Stepenište 28. oktobra.

Najčitanije