19.5 C
Kotor

Slušaj online radio

Festival cvijeća i mirisa u Porto Montenegru

Porto

Festival cvijeća i mirisa u Porto Montenegru zakazan je od srijede 28. oktobra do petka 30. oktobra, sa misijom da koloritu jeseni u nautičkom naselju da poseban šmek i doda čajne, cvjetne i parfemske mirise.

Pijaca cvijeća i rukotvorina biće održana tokom svakog dana festivala od 14 do 19h, na glavnoj promenadi Porto Montenegra.

Već prvog dana festivala od 16 do 18h biće organizovan Face painting za djecu, kao i radionica izrade mirišljavih svijeća u Blue Room-u od 18:00h do 20:00h. Prijava je obavezna putem mail adrese: events@portomontenegro.com 

Ovo je festival koji je svojim sadržajem dominantno posvećen djeci te će 29. i 30 oktobra dječija radionica Kreativni stvaraoci zasigurno okupiti male kreativce u galeriji Cris Contini. Radionica je zakazana od 16 do 19h, a prijave su obavezne na: mne@criscontinicontemporary.com.

Radionica posvećena izradi bokeških priganica je takodje 29. oktobra od 18 do 19h u Gourmet corner-u, a nastup benda je od 21h u Blue Room-u.

Uz Pijacu cvijeća i rukotvorina i Radionicu Kreativni stvaraoci za djecu, za petak 30. oktobra planirana je i promocija parfema i novog brenda Belodore umjesto sadašnjeg The Parfume od 17:00h, a radionica koktela od 20:30h u Latitude 42. Zabava u istom klubu počinje već od 21:00h.

Svakog dana tokom trajanja festivala biće otvoren Dječji poligon na platou ispred rezidencije Elena na glavnoj promenadi Porto Montenegra, dok će se u Gourmet corneru Regent hotela uživati u slatkoj čajanki za dvoje.

Najčitanije