16 C
Kotor

Slušaj online radio

Foto konkurs – Najljepše vode Crne Gore: Čista voda, čista umjetnost

Foto-konkurs

Uprava za vode Crne Gore raspisala je foto konkurs pod nazivom “Najljepše vode Crne Gore: Čista voda, čista umjetnost”. Foto konkurs se realizuje u saradnji sa Evropskom kućom, uz podršku projekta EU4ME – „Podrška Vladi Crne Gore u komuniciranju pristupa EU i EU podrške Crnoj Gori”.

“Pozivaju se svi zaljubljenici u fotografiju, prirodu i ekologiju da se pridruže ovom uzbudljivom takmičenju i pokažu svoju kreativnost u promociji najljepših voda – rijeka i jezera Crne Gore. Rok za prijavu počinje danas, 4. decembra i traje do 21. decembra. Zadatak je da se prikaže ljepota i značaj voda Crne Gore, kroz objektiv. Fotografije treba da naglase prirodnu ljepotu, čistoću i ekološki značaj voda – rijeka i jezera”, saopšteno je iz Uprave.

Prilikom slanja fotografija, svaki autor treba navesti ime i prezime, kontakt telefon, lokaciju na kojoj je fotografija snimljena, kao i naziv rijeke/jezera koje je na fotografiji i kratak opis ili propozicije fotografije. Dozvoljeno je slati do 5 fotografija jednog autora.

Stručni žiri će izabrati 40 najboljih fotografija, a za tri prvorangirane su obezbijeđene nagrade u iznosu od 500, 1.000 i 1.500 EUR-a. Izabrane fotografije će biti prikazane tokom posebne izložbe posvećene ovom konkursu.

Sve relevantne informacije o konkursu, uslove za učešće, kao i instrukcije za prijavu, možete pronaći na službenoj web stranici Uprave za vode na adresi https://www.gov.me/clanak/foto-konkurs-najljepse-vode-crne-gore-cista-voda-cista-umjetnost.

Takođe, Upravu za vode možete pratiti na društvenim mrežama putem profila na Facebookuhttps://www.facebook.com/upravazavode/i

Instagramu https://www.instagram.com/upravazavode/, gdje će redovno dijeliti obavještenja o foto konkursu ali i drugim aktuelnostima iz svoje nadležnosti.

Najčitanije