12.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Gasi se “Dubrovačka televizija” nakon 18 godina

DUTV

Zaposleni u “Dubrovačkoj televiziji” već dva mjeseca nisu dobili plate tako da će ta medijska kuća u četvrtak prestati s emitovanjem programa.

“Obraćali ste nam se za svoje probleme kada bi institucije zakazale, a mi smo na terenu predano radili upravo zbog vas. Tužni smo zbog ovakvog kraja, no ostaje nada kako naš rad neće ostati zaboravljen. Ko je sve odgovoran zbog situacije u kojoj smo se našli? Odgovora je sigurno puno, ali ostaćemo odgovorni i dostojanstveni pa prstom nećemo upirati u nikoga”, rekla je Danijela Demarin Hasanović, prenosi “Dubrovački vjesnik”.

Niko od zaposlenih nije primio platu za janaur, a prema informacijama većinskog vlasnika teško da će biti plaćeni za sve što su radili u februaru.

“Niko od nas ne prima naknade za prekovremeni rad niti smo to ikad tražili. Ovaj posao radimo iz ljubavi, no ne živimo samo od ljubavi stoga vjerujemo u institucije pravne države i preduzećemo sve korake kako bismo primili plate za sve što smo do danas odradili. Dragi gledaoci, zahvaljujemo na pažnji i vjernosti dugih 18 godina”, rekla je Marija Njavro.

Najčitanije