26.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Gdje drže se za ruke planine i more – Novi promotivni spot o Crnoj Gori (VIDEO)

Ministarstvo ekonomskog razvoja i turizma objavilo je promotivni spot “Gdje drže se za ruke planine i more”.

Pjesma je rezultat nove promotivne kampanje Ministarstva ekonomskog razvoja i turizma sa glavnim partnerima – kompanijom Voli trade, Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore, Privrednom komora i Turističkom organizacijom Budva.

Spot je sniman na više lokacija u Crnoj Gori i predstavlja sve atraktivne turističke lokacije od Ulcinja do Boke, Herceg Novog, Budve, Podgorice, Prijestonice Cetinje, Nikšića, Durmitora, Pljevalja, Bijelog Polja,

– Kako je ljetnja turistička sezona zvanično počela, spot je plasiran u pravom trenutku. Namijenjen je svim zainteresovanim turistima koji mogu da vide šta ih sve očekuje u Crnoj Gori, ne samo tokom ljeta već i 365 dana – poručeno je iz ovog resora.

Autor spota je Dejan Senić iz Bara, muziku i tekst je napisao Zvonimir Đukić Đule, aranžman je radio Vojislav Aralica, dok su izvođači same numere Novak Raičković frontmen crnogorske grupe Crveno i crno, Bojan Stojanovski frontmen crnogorske grupe Toć i regionalno priznati basista Dragan Ivanović iz Kotora.

Najčitanije