12.6 C
Kotor

Slušaj online radio

H. Novi – Konferencija o digitalnom marketingu u turizmu

Konferencija

Turistička organizacija Herceg Novog podiže kapacitete privrede


U organizaciji P.R.A. d.o.o. iz Beograda, a pod pokroviteljstom Turističke organizacije Herceg Novog, u petak i subotu, 2. i 3. juna u hotelu Palmon Bay Hotel & Spa u Igalu, se konferencija Four Seasons Conference in Tourism (Turizam četiri godišnja doba) sa temom DIGITALNOG MARKETINGA U TURIZMU. Vodeći marketinški  stručnjaci agencija P.R.A. i Poslovne škole za public relations prenijeće znanja i vještine vođenja društvenih mreža i uopšte onlajn komunikacije, učesnicima Konferencije, i naučiti ih kako biti kreativan, drugačiji, jedinstven. Učešće za ljude iz turističke privrede je besplatno, a svi zainteresovani mogu da se prijave putem zvaničnog sajta  Konferencije www.fourseasonsconferences.me

Iako se zove konferencija ovaj program je više trening podizanja komunikacijskih kapaciteta, rekla nam je Milja Matković Vitorović, direktorica Turističke organizacije Herceg Novog. Učesnici će prvog dana Konferencije steći praktična znanja kako da izgade i održavaj sajt, kako da šalju e mailom svoje njusletere, kako da se oglašavaju na Google-u. Naučiće kako da budu kreativnu sa svojim sadržajem na društvenim mrežama, kako da snimaju videe i fotografije. Predavači na konferencii su naši vodeći eksprti komunikacija i onlaijn komunikacija Predrag Vujović, predsjednika agencija P.R.A., Petar Travica, Sanela Pajazitović, Marko Mitrović, Dragan Petrović i Vanja Šuberić.

  • Turistička organizacija Herceg Novog je onoliko uspješna koliko su nam uspješne naše članice, nastavila je Milja Matković Vitorović, direktorica Turističke organizacije Herceg Novog. Od kraja prošle sezone Turistička organizacija Herceg Novog je imala mnogo aktivnosti u promociji naše turističke destinacije. Tokom jeseni, a posebno zime, kao i ovog proljeća, realizovali smo mnogo aktivnosti promocije Herceg Novog kao destinacije. Herceg Novi gostima, pored svih prirodnih vrijednosti I ljepota, pruža kvalitetne kulturne, zabavne, rekreativne sadržaje, a posebno za aktivni turizam na moru i na Orjenu, ali I drugim planinama, koje čine Herceg Novi dodatno zanimljivim i podižu motive za dolazak turista u naš grad.   Jako nam je stalo da i nače članice, hoteli, apartmani, izdavaoci smještaja u Herceg Novom, ali I restorani I svi ugostiteljski objekti, kao I ostali koji imaju specifične usluge za turiste, uspješno rade na svojoj promociji, marketingu, na stalnoj, uspješnoj komunikaciji sa svojim gostima. Zato smo i planirali da baš u oblasti digitalnog marketinga, koja danas ima velike mogućnosti, a u saradnji sa P.R.A. I Poslovnom školom za public relations organizujemo ovu edukaciju. završila je Milja Matković Vitorović.
Konferencija
  • Crna Gora, Boka Kotorska i Herceg Novi imaju potencijale da turistička privreda radi sva četiti godišnja doba, rekao je Predrag Vujović, direktor Konferencije. Ne samo ljetnju sezonu i zimsku, već i proljetnu i jesenju.

Svaka sezona može da ima svoje goste, svako godišnje doba ima svoje prednosti. Bitna je ponuda, ali je danas kvalitet promocije i komunikcije još značajniji. To je ono što, ipak određuje da li će gosti doći ili ne, istakao je Predrag Vujović, predsjednika agencije P.R.A. Nama je cilj da pokrenemo stalnu edukaciju sa ciljem da turistička privreda zaista radi četiri godišnja doba, što i jeste cilj serije edukacija, treninga i konferencija, kao i da potencijale Herceg Novog i Boke podignemo na najviši nivo. I ljudske, i kulturna-istorijske, a posebno potencijale u oblasti marketinga, PR i komunikacije, završio je Predrag Vujović., direktor Konferencije i predsjednika P.R.A. agencija.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije