17.1 C
Kotor

Slušaj online radio

H.Novi – Služba komunalne policije i inspekcijskog nadzora radi 24 sata od 1. jula

Herceg – Novi

Služba komunalne policije i inspekcijskog nadzora Opštine Herceg Novi će od ponedeljka, 01. jula raditi non-stop, svim danima. Radno vrijeme od 00 do 24 časa biće na snazi do 01. septembra.

„Radno vrijeme od 24 sata uvedeno je zbog pojačanog obima posla koji imamo tokom ljeta. U periodu jula i avgusta značajno se povećava broj intervencija Službe i prijava građana, a ovakvom organizacijom rada uspjećemo da odgovorimo svim zahtjevima i efikasnije djelujemo u okviru širokog kruga nadležnosti koje imaju komunalni policijaci i inspektori“, objašnjava načelnica Službe Marija Andrić.

Kako dodaje, u narednom periodu akcenat rada Službe komunalne policije i inspekcijskog nadzora biće na kontrolama: nepropisnog parkiranja, odobrenja za rad privremenih objekata, odobrenja o izvođenju muzičkog programa, buke, poštovanja odluke o drumskom saobraćaju, a posebno kada je u pitanju vožnja Šetalištem Pet Danica, Obalom Nikole Kovačevića , te priobalnim putem kroz Đenoviće, Baošiće i Bijelu. Pored toga, tokom naredna dva mjeseca biće pojačana i kontrola vanpijačne prodaje, u cilju suzbijanje sive ekonomije, kao i kontrola načina i vremena odlaganja komunalnog otpada.

Telefoni 031 321-919; 031 321-052

Najčitanije